ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πρώτος τελικός play-off της Α΄ ανδρών «Καλαμάτας 1980»- Σπαρτιατικού Γ.Σ.

0

● ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΔΓ «ΤΕΝΤΑ»
● ΚΟΡΟΓΩΝΑΣ: «ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ»

ΤΑ ξίφη τους διασταυρώνουν σήμερα «Καλαμάτα 1980» και Σπαρτιατικός με κοινό στόχο τη νίκη και το πλεονέκτημα στην υπόθεση άνοδος! Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και κυνηγούν δυο νίκες για να εξασφαλίσουν την άνοδο! Το πλεονέκτημα της έδρας διαθέτει σήμερα ο Α.Ο. Καλαμάτα 1980, ο έμπειρος και πολυνίκης προπονητής του οποίου Αλέξης Κορογώνας¸ μιλά σήμερα στη «Φ» για τους στόχους της ομάδας του: «Οποίος πάρει δυο νίκες ανεβαίνει! Εμείς θέλουμε τις δυο νίκες, εδώ που έχουμε φτάσει στον τελικό βεβαίως και θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολα ματς απέναντι μάλιστα σε πιο έμπειρο αντίπαλο από μας, που πέρυσι αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική πέρυσι. kalamata-80-fash
Όσον αφορά την επόμενη μέρα μας είπε πως «θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των τελικών και μετά βλέπουμε… Για την “Καλαμάτα 1980″κάθε αγώνας θα ’ναι τελικός απέναντι στον πιο έμπειρο Σπαρτιατικό ΓΣ!»
Για τον σημερινό πρώτο τελικό στο κλειστό της «Τέντας» στις 7 μ.μ., η προετοιμασία των «λύκων» έχει ολοκληρωθεί και στη «φαρέτρα» του Αλέξη Κορογώνα παρά την απουσία του Αναγνωστόπουλου που δεν μπορεί να αγωνιστεί και την ύπαρξη κάποιων μικροπροβλημάτων τραυματισμών, δίχως λόγω ανησυχίας, 12 μπασκετμπολίστες θα είναι ετοιμοπόλεμοι!
Στον πρώτο τελικό αγώνα των Play-off της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. διαιτητές ορίστηκαν οι Γιάννης Κυριακόπουλος και Λάμπρος Νάστος.

Σ. Τριάντου

Leave a Reply