ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

104ος στην γεν. κατάταξη αγοριών ο Στάθης Τσάμης του ΝΟΚ στο πανευρωπαϊκό Laser 4.7

0

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ LASER 4,7 ΣΤΟ NIEUWPOORT ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ
ΕΠΕΣΕ η αυλαία του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας για τα σκάφη Laser 4.7 στο Los Alcazares της Ισπανίας όπου συμμετείχαν 345 ιστιοπλόοι από 25 χώρες μεταξύ των οποίων και 11 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα κι ένας εξ αυτών ο καλαματιανός Στάθης Τσάμης.
Μετά από δυο ημέρες αγωνιστικής ανάπαυλας και κενού στο πρωτάθλημα λόγω θυελλωδών ανέμων, την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν τρεις ιστιοδρομίες μέσα στην 30άδα του ασημένιου στόλου, με τους ιστιοπλόους να κάνουν υπερπροσπάθεια ακριβώς εξαιτίας του άστατου καιρού.
Στην τελική κατάταξη αγοριών ο Στάθης Τσάμης κατετάγη 104ος (χρυσός στόλος 60, άργυρος 60, χάλκινος 60, emerald 60, σύνολο 240 αγόρια), αποτέλεσμα παρακαταθήκη της απαιτητικής συνέχειας και των υψηλότερων στόχων που συνεχώς βάζει ο νεαρός ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, εντός και εκτός συνόρων.
Επόμενος διεθνής σταθμός του νεαρού Στάθη Τσάμη είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 που θα διεξαχθεί στο Nieuwpoort του Βελγίου από 14 έως 25 Ιουλίου 2017.

Σ.Τριάντου

213 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply