ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βούλιαξε» πάλι η Μεσσηνία το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς – Εκλεκτοί επισκέπτες ανάμεσα στους οποίους ο πρωθυπουργός

0

ΣΕ… ΝΟΥΜΕΡΟ ένα τουριστικό προορισμό, αναδεικνύεται η Μεσσηνία, στην οποία και αυτό το τριήμερο, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, κυριολεκτικά, σε κάθε περιοχή του νομού, δεν έπεφτε… καρφίτσα!
Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία πολύ καλές, ενώ ακόμη καλύτερη ήταν η κίνηση στα καταστήματα εστίασης, καθώς πολλοί ήταν και οι Μεσσήνιοι στην καταγωγή, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε δικούς τους ανθρώπους και απήλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκεδάζοντας στην πρωτεύουσα και σε ολόκληρο το νομό, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ανάμεσα στους χιλιάδες επισκέπτες και… εκλεκτές παρουσίες, όπως αυτή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τους δυο γιους τους, πέρασαν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, κάτω από… άκρα μυστικότητα, στο γνωστό κάμπινγκ της Φοινικούντας, «Φοίνικες».

Στην Καλαμάτα, απολαμβάνοντας το ξεχωριστό γεύμα της Πρωτομαγιάς στην πανέμορφη παραλία των Κιτριών και τον καφέ του στην παραλία της πρωτεύουσας, βρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος συναντήθηκε και με το βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα.
Παράλληλα, στη Μάνη, μεταξύ αμέτρητων επισκεπτών, βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γιώργος Αγγελόπουλος!
Η Μεσσηνία λοιπόν και ειδικότερα η Καλαμάτα, είχε για μια ακόμη φορά την τιμητική της, με την αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Παναγιώτα Ντίντα, να δηλώνει δικαιολογημένα αισιόδοξη για τη συνέχεια.

«Πράγματι, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, κύλησε πάρα πολύ καλά στην περιοχή μας, καθώς η Καλαμάτα, «βούλιαξε» από κόσμο και απέδειξε πως αποτελεί πόλο έλξης και βασικό τουριστικό προορισμό», δήλωσε η κα Ντίντα, επισημαίνοντας πως αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς αυτό, ήταν το πρώτο τριήμερο της άνοιξης, με τα μηνύματα ενθαρρυντικά ενόψει του καλοκαιριού!

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΑΒΟΥΚΙ!

«Από δω και πέρα έχουμε τις μαθητικές εκδρομές, που θα συνεχιστούν έως τις 12 Μαΐου, ενώ παράλληλα, όλο το Μάιο, όπως και το Σεπτέμβριο, έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση μεγάλων συνεδρίων, όπως το συνέδριο καρδιολογίας, που πραγματοποιήθηκε αυτό το τριήμερο, με τα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά και για το καλοκαίρι! Η Καλαμάτα έχει βγει από το… καβούκι της, γίνονται ουσιαστικές κινήσεις εξωστρέφειας, οι οποίες πιάνουν τόπο», επεσήμανε η αντιδήμαρχος, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή των μαθητών μαθητικών εκδρομών. «Σ’ αυτές, θα στοχεύσουμε ιδιαίτερα του χρόνου, καθώς δεν αρκούμαστε στον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά επιδιώκουμε την παράταση της τουριστικής σεζόν», δήλωσε καταληκτικά η Παναγιώτα Ντίντα, η οποία τόνισε πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με τη… στροφή στις διάφορες μορφές τουρισμού!

Leave a Reply