ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το Σεπτέμβριο η λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αγοριών-Κοριτσιών του Εθνικού Καλαμάτας

0

ΕΝΑ βήμα παρακάτω προχωρά ο Εθνικός Καλαμάτας που μετά τη λειτουργία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου ξεκινά και Ακαδημία ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια 4 έως 15 ετών!
Η λειτουργία της Ακαδημίας ξεκινά τον προσεχή Σεπτέμβριο με υπεύθυνη προπονήτρια την Ντορίτα Μαυροειδή και στενό συνεργάτη της τον γνωστό και έμπειρο προπονητή Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο.ethnikos-kalamatas-afisa-akadhmion
«Η ακαδημία είναι ένα ακόμη καινούργιο ξεκίνημα για τον Εθνικό Καλαμάτας, όπως ήταν προ καιρού η γυναικεία ομάδα που ξεκίνησε με 4 κοπέλες και πλέον αριθμεί 40 και συνεχώς μεγαλώνουμε!
Έτσι και με το αντρικό τμήμα, ξεκινώντας με μικρά βήματα ευελπιστούμε να προχωρήσουμε κάνοντας σταδιακά τον Εθνικό Καλαμάτας μια πολυπληθή και ποιοτική ακαδημία!
Για όλους μας ο Εθνικός είναι η οικογένεια μας!
Όλα γίνονται με γνώμονα το μέλλον και πάντοτε με την στήριξη ενός μεγάλου άνθρωπου και χορηγού του Τάκη Βασιλόπουλου» μας είπε σχετικά η νεαρή προπονήτρια και παίκτρια ποδοσφαίρου, Ντορίτα Μαυροειδή.
Εκτός από την εκμάθηση στους αυριανούς επίδοξους πρωταθλητές των βασικών αρχών του «βασιλιά των σπορ» μέσα από συστηματικές προπονήσεις, στόχος είναι επίσης η συμμετοχή σε τουρνουά εντός και εκτός συνόρων, μέσα από τα οποία τα μικρά παιδιά θα εξοικειώνονται με το «ευ αγωνίζεσθε» και βεβαίως με την ευρύτερη έννοια των αγώνων όπως και της σωστής διαχείρισης των αποτελεσμάτων, νίκης και ήττας!
Εγγραφές στην Ακαδημία γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι προπονήσεις θα γίνονται στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Κατά την εγγραφή τους στην Ακαδημία Ποδόσφαιρου Εθνικού Καλαμάτας, τα νέα μέλη, κορίτσια και αγόρια, θα λαμβάνουν δωρεάν όλο το αθλητικό υλικό. Πληροφορίες και εγγραφές στην προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή (τηλ. 6986 906415) και Κώστας Λαμπρόπουλος (τηλ. 6973 172425).

Σ.Τριάντου

931 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply