ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμάτα στις 20 Μαΐου η τελική φάση της Beach League 2016-17!

0

ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KALAMATA BEACH VOLLEY ΤΩΝ ΚΟΥΛΙΕΡΗ -ΞΕΝΑΚΗ

Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17η αγωνιστική του Beach League 2016-17 θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου στη Σαρωνίδα, το οποίο συνδιοργανώνουν o Αθλητικός Φορέας Τριανταφυλλίδης Beach Volley και το Ανιμα Beach Academy by Beligratis. Πρόκειται για μία σειρά που αποτελείται από 18 τουρνουά Beach Volley, 2 κάθε μήνα, τα οποία διεξάγονται σε Σαρωνίδα και Παλλήνη κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία.

Στην Καλαμάτα η Τελική Φάση
Η Τελική Φάση της Beach League που θα αναδείξει τους πρωταθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα γίνει στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley που ανήκουν στους πρωταθλητές Ελλάδας Μάνο Ξενάκη και Γιώργο Κουλιέρη στις 20 Μαΐου!kalamata-beachvolley-2
Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση έχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες σε κάθε κατηγορία Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό που θα καταρτιστούν με βάση τη συνολική βαθμολογία της ομάδας (οι βαθμοί των παικτών που την απαρτίζουν)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Σύστημα ομίλων. Στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων και τάι μπρέικ στους 11 πόντους
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ: Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, διπλώματα, T-shirt, δωροεπιταγές και δώρα από τους χορηγούς μας
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6944385031 – Σαρωνίδα, 6936842012 και 6932561501 – Παλλήνη.
* Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα

Δικαίωμα συμμετοχής και
παροχές στην Τελική Φάση

Σε ό,τι αφορά στην τελική φάση, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες σε κάθε κατηγορία Ανδρών – Γυναικών – Μεικτό. Κάθε αθλητής/τρια επιλέγει τον συμπαίκτη/τρια που επιθυμεί και με τη συνολική βαθμολογία τους εάν βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση!
Παροχές στους συμμετέχοντες: Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες όλων των κατηγοριών της τελικής φάσης θα προσφερθεί:
– Δωρεάν μετακίνηση, – Δωρεάν φιλοξενία σε ξενοδοχείο (διανυκτέρευση 20 Μαΐου), – Δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά, – Δωρεάν Συλλεκτικό T-shirt διοργάνωσης- Διπλώματα, μετάλλια, τρόπαια και Δώρα. Επιπλέον για τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν ειδικές τιμές από το Kalamata Beach Volley σε φαγητό, ποτά, καφέ!
● Επιπλέον αθλητικές δραστηριότητες: Το διήμερο 20 -21 Μαΐου θα υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλες πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες με OPEN συμμετοχή στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley σε οποιονδήποτε το επιθυμεί από ολόκληρη την Ελλάδα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα.
Για την παρακολούθηση της τελικής φάσης BEACH LEAGUE υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς/διαμονής κι άλλων αθλητών ή θεατών μετά από απαραίτητη προ-συνεννόηση με τους διοργανωτές της Beach League.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣkalamata-beach-volley
Σάββατο 20 Μαΐου

Ώρα 9.00 Αναχώρηση
Ώρα 14.00 Α’ ημιτελικός Ανδρών
Ώρα 14.45 Β’ ημιτελικός Ανδρών
Ώρα 15.30 Τελικός Ανδρών
Ώρα 16.15 Α’ ημιτελικός Γυναικών
Ώρα 17.00 Β’ ημιτελικός Γυναικών
Ώρα 17.45 Τελικός Γυναικών
Ώρα 18.30 Α’ ημιτελικός Μεικτού
Ώρα 19.15 Β’ ημιτελικός Μεικτού
Ώρα 20.00 Τελικός Μεικτού
Κυριακή 21 Μαΐου: Άλλες αθλητικές δραστηριότητες και αναχώρηση
* Το τελικό πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της διοργάνωσης.

240 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply