ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην Ξενοφώντος και Βασιλίσσης Όλγας από αύριο

0

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ… ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης της περιοχής «Ουζάκια» στην Καλαμάτα, καθώς ήδη έχουν τελειώσει αρκετά έργα. Έτοιμη, είναι πλέον η διάβαση πεζών με κυβόλιθους στη Βασιλέως Κωνσταντίνου κοντά στη διασταύρωση της Αριστομένους, ενώ πραγματοποιήθηκε και αποκατάσταση με άσφαλτο της ζώνης σκάμματος του κατασκευασθέντος αγωγού ομβρίων, με το δρόμο να δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΣΕ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣΚΑΙ ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ


Αύριο ωστόσο, προκειμένου να κατασκευασθεί ο ποδηλατόδρομος και να διευρυνθεί το βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Ξενοφώντος, θα διακοπεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο από την Ψαρών έως την Αριστομένους, καθώς και στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, από την Αριστομένους έως την Αριστοδήμου. Αν όλα πάνε καλά, οι εργασίες θα αποπερατωθούν το αργότερο τη Δευτέρα, ενώ έως τότε η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την Αριστομένους και τις παράπλευρες οδούς.
Η γραμμή 1 του αστικού λεωφορείου, με κατεύθυνση προς παραλία, θα διέρχεται μέσω των οδών Αριστομένους – Αριστοτέλους – Φαρών.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Σταδιακά, θα αποκλειστούν και άλλα τμήματα δρόμων και ειδικά στις οδούς Σόλωνος, κοντά στη διασταύρωσή της με την Αριστομένους, προκειμένου να κατασκευασθεί διάβαση πεζών, καθώς και της οδού Μακεδονίας, στο ίδιο ύψος, για αντίστοιχο έργο και κατασκευή ποδηλατόδρομου.

Leave a Reply