ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μεσσήνη θα αναδείξει τους φετινούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδος

0

5-6 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΜΕ την επίσημη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Μεσσήνης, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της μεγάλης γιορτής της πάλης που λαμβάνει και φέτος πανελλήνιες διαστάσεις καθώς η γείτονα πόλη υποδέχεται το διήμερο 5 και 6 Μαΐου 2017 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων και Παγκορασίδων (2002-2005).
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, λοιπόν, το κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης φορά τα καλά του για να υποδεχθεί αγώνες πάλης γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην ύπαρξη και αξιόλογη δράση του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος» που στοχεύει μέσα από τις δράσεις του στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πρωτάθλημα συμμετέχει η «αφρόκρεμα» των επίδοξων πρωταθλητών και πρωταθλητριών του αύριο που αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα αγωνιζόμενοι για μια θέση στο βάθρο! Συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ της Μεσσήνης υπολογίζεται να συμμετάσχουν 196 αθλητές, 26 αθλήτριες από 60 συλλόγους συνοδεία 63 προπονητών και συνεργατών με τον αριθμό των επισκεπτών στην γείτονα πόλη να αγγίζει τους 1.000 !
Η συνέντευξη Τύπου κατά την οποία είθισται και το κάλεσμα των διοργανωτών προς όλους τους Μεσσήνιους να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών, θα δοθεί την Παρασκευή στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής αθλητικής συνδιοργάνωσης του Δήμου Μεσσήνης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Αθλητικό Σύλλογο Μεσσηνίας «Αριστόδημο».

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Παρασκευή 5 Μαΐου 2017
palh-afisa
Ώρα 15:00: Άνοιγμα Κλειστού Γυμναστηρίου
Ώρα 15:30: Άφιξη Αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού από την ΕΛ.Ο.Π.
Ώρα 17:00-19:00: Ζύγιση-Ιατρική Εξέταση-Κλήρωση
Ώρα 19:30: Αναχώρηση των απόστολων για δωρεάν γεύμα στη Μπούκα Μεσσήνης (Bouca-Bouca Mare), του Δ. Χαραλαμπόπουλου
Ώρα 21:00: Απόσυρση των απόστολων στα ξενοδοχεία τους.
Σαββάτο 6 Μαΐου 2017
Ώρα 10:00 Έναρξη αγώνων
Ώρα 17:00 Επίσημη τελετή έναρξης
Ώρα 19:00 Απονομές

Leave a Reply