ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαββατοκύριακο υιοθεσίας κατοικίδιων 19-21 Μαΐου από το Navarino Pet Community

0

ΖΗΣΤΕ ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στην Costa Navarino με τους φίλους ή την οικογένειά σας, παρέα με τον πιο πιστό τετράποδο σύντροφό σας! Απολαύστε την ολάνθιστη μεσσηνιακή φύση, κάντε τις πρώτες βουτιές στις αμμουδερές παραλίες του Ιονίου, επιλέξτε από μια ποικιλία σπορ και δραστηριοτήτων, αλλά κυρίως μοιραστείτε πολύτιμες στιγμές με τον πιο αφοσιωμένο φίλο σας. Κι αν δεν έχετε πάρει ακόμα τη μεγάλη απόφαση, ή αν θέλετε να προσθέσετε ένα ακόμα τετράποδο μέλος στην οικογένειά σας, στο Navarino Pet Community – το πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Costa Navarino που λειτουργεί χάρη στην εθελοντική συμβολή των εργαζομένων, με σκοπό να περιθάλπει και να βρίσκει μόνιμη στέγη σε τετράποδους φίλους της περιοχής, θα βρείτε σίγουρα τον ακαταμάχητο, τριχωτό φίλο που θα σας κλέψει την καρδιά!!!

Η Costa Navarino, ο πρότυπος αειφόρος προορισμός στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που αναπτύσσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων, σας καλεί σε ένα Σαββατοκύριακο με θέμα τους τετράποδους φίλους μας, με δραστηριότητες που αφορούν στην εκπαίδευση, φροντίδα και υιοθεσία κατοικίδιων ζώων και σε συνεργασία με τη PURINA®, το σαββατοκύριακο έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των δράσεων της Navarino Pet Community, ενός πρότυπου καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων που λειτουργεί στην Costa Navarino. Εθελοντές εργαζόμενοι καθώς και επαγγελματίες φροντιστές επικεντρώνουν τις δράσεις τους στην περίθαλψη και εύρεση μόνιμης στέγης για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής. Μέχρι σήμερα, πάνω από 30 σκυλιά έχουν υιοθετηθεί από συνεργάτες αλλά και πελάτες των ξενοδοχείων της Costa Navarino και πλέον απολαμβάνουν μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ όλη η προσπάθεια έχει συμβάλει στη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Οι φιλόζωοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο στην Costa Navarino παρέα με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, καθώς επίσης και να προσθέσουν το πρώτο ή άλλο ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους, ηλικίας από 8 μηνών έως 4 ετών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 19-21 Μαΐου 2017 περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων και εκπλήξεων όπως συμβουλές εκπαίδευσης από τον Έλληνα εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριαντή, καλλωπισμό και περιποίηση από την ομάδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR και δωρεάν τροφή για 6 μήνες από τη PURINA® για όλα τα υιοθετημένα σκυλιά.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Άφιξη στο The Westin Resort Costa Navarino

Δώρο καλωσορίσματος #WeAreBetterWithPets από την PURINA®

Welcome cocktail γνωριμίας

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

● Ώρα 10:00-12:00: Βασική υπακοή: συμβουλές και μυστικά για «αρχάριους» σκυλογονείς, για μια αρμονική συμβίωση, από τον διακεκριμένο εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη (Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων). Ενώ στην περίπτωση που δεν έχετε ακόμα το δικό σας τετράποδο φίλο στις 10.00 π.μ. στο BarkYardPark, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα σκυλάκια του Navarino Pet Community, σίγουρα κάποιο θα σας μαγέψει!

● Ώρα 15:00-17:00: Εκπαίδευση, τεχνικές και συμβουλές για «προχωρημένους», για να κάνουμε τη ζωή με το σκύλο μας ακόμα καλύτερη – αξιοποιείστε την πολύτιμη εμπειρία του εκπαιδευτή Θοδωρή Τριάντη (Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων)

● Ώρα 17:30: Η ώρα της υιοθεσίας

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

● Ώρα 10:00-12:00: Καλλωπισμός και συμβουλές ομορφιάς για τους τριχωτούς φίλους μας, από την ομάδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR

● Ώρα 12:00-14:00: Η ώρα της υιοθεσίας

Αναχώρηση από το The Westin Resort Costa Navarino

Σε όλους όσους υιοθετήσετε ένα σκυλάκι από το Navarino Pet Community αυτό το Σαββατοκύριακο, η PURINA® προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες, ενώ η AussiePetMobileGR αναλαμβάνει επιτόπου το κούρεμα και την περιποίηση του νέου φίλου που μόλις υιοθετήσατε, για να τον παραλάβετε καθαρό και φροντισμένο!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω του link: http://www.westincostanavarino.com/el/pets-weekend ή μέσω του τμήματος κρατήσεων της Costa Navarino στο reservations.westin@costanavarino.com, αναφέροντας το #WeareBetterwithPets Weekend και τον κωδικό: GADOPT17

Leave a Reply