ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις 7 Μαΐου η 4η Enduroσυνάντηση Ταϋγέτου από το ENDURO TEAM TAYGETOS και το Α.Σ. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

0

Σήμερα τελειώνει η διορία συμμετοχών

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ να απολαύσετε μία όμορφη EnduroΚυριακή καθώς πλησιάζει η 4η Enduroσυνάντηση Ταϋγέτου, την οποία οργανώνουν και φέτος το Enduro Team Taygetos και το αθλητικό σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.
Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στην κατασκήνωση Άγια Μαρίνας, 37χλμ Καλαμάτας –Σπάρτης οι φίλοι του enduro θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές του Ταϋγέτου μέσω οριοθετημένης διαδρομής και φυσικά θα συνομιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.
Η διαδρομή είναι 75 περίπου χιλιόμετρα και περιλαμβάνει δασικούς χωματόδρομους, μονοπάτια και αντιπυρικές ζώνες το έδαφος χαρακτηρίζεται από μέσης σκληρότητας χώμα και σαθρή πέτρα.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 20 € και περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο και φαγητό με κρασί μετά το πέρας της βόλτας. Να σημειωθεί πως τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της πίστας Motocross στο Αθλητικό Πάρκο Καλαμάτας.

Τελευταία ημέρα συμμετοχών σήμερα
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ημερ. γέννησης τηλέφωνο ) στο email: lemoka450@gmail.com μέχρι και σήμερα (4/5) για τον σχετικό προγραμματισμό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977620497 Παναγιώτης Πατσιλίβας (μόνο απογευματινές ώρες).
Ο τόπος που θα χρησιμοποιηθεί για την συνάντηση είναι η κατασκήνωση Άγια Μαρίνα 37χλμ Καλαμάτας –Σπάρτης, όπου παρέχεται η δυνατότητα διαμονής δωρεάν.
Ξενοδοχεία καταλύματα: Galaxy hotel kalamata 2721 086002,
Ξύλινα σπιτάκια Αλαγονίας : 27210 76038 ,
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Βόλιμνος :2721 076301

93 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply