ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13 και 14 Μαΐου 2017 στην Καλαμάτα το 24ο Classic Trophy μοτοσυκλέτας

0

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ κλασικές μοτοσυκλέτες, χρονολογίας κατασκευής από το 1935 μέχρι το 1975, συμμετέχουν στο 24ο Classic Trophy που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2017 η Ελληνική Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας.
Ένας από τους σταθμούς του φετινού Classic Trophy είναι η Καλαμάτα, καθώς αποτελεί την πόλη στην οποία θα τερματίσουν οι μοτοσικλετιστές κατά τη διάρκεια της πρώτης διαδρομής, με αφετηρία την Αθήνα, το Σάββατο 13 Μαΐου, αφού θα έχουν καλύψει μία διαδρομή μέσω του Πάρνωνα και του Ταϋγέτου.
Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, οι μοτοσικλετιστές θα ξεκινήσουν από την Καλαμάτα και σε μία διαδρομή που θα διέλθει από Μεγαλόπολη, Καρύταινα, Βυτίνα και Λεβίδι, θα τερματίσουν στη Νεμέα.
Το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου, οι μοτοσυκλέτες θα σταθμεύσουν, ανά χρονολογία, δημιουργώντας μία πολύ ωραία στατική έκθεση, στην πλατεία Δημαρχείου (δυτικά του ιστορικού Δημαρχείου), από τις 21.00 και μετά. Το πρωί της Κυριακής και αφού το κοινό της Καλαμάτας θα μπορεί να θαυμάσει τις μοτοσυκλέτες μέχρι τις 10.30, από την κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της διαδρομής της δεύτερης ημέρας.
Τη διενέργεια της εκδήλωσης υποστηρίζει ο Δήμος Καλαμάτας.

tropaio-motosikletas

Leave a Reply