ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ασημένιος» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο 2017 ο Απόστολος Κουταβάς του Γ.Ο. Αθλος Καλαμάτας

0

ΤΗΝ 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο 2017 που έγινε το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου στο Λαύριο, κατέκτησε ο Απόστολος Κουταβάς του Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας.

Ορισμένες απροσεξίες στο πρόγραμμα του Απόστολου ήταν στην ουσία τα σημεία που του κόστισαν το χρυσό μετάλλιο, παρόλα αυτά η κατάκτηση της 2ης θέσης κρατά τον τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδος στην κορυφή του ελληνικού Τραμπολίνο!

koytabas-trabolino-3

Υπερήφανος για τον αθλητή του παρουσιάζεται όπως πάντοτε σε δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός προπονητής και κόουτς του Άθλου Καλαμάτας, Βασίλης Κουταβάς: «Πολλά συγχαρητήρια στον Κουταβά Απόστολο για την απόδοσή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο.

Ο Απόστολος ο οποίος κατείχε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος για τρεις συνεχόμενες χρονιές περιορίστηκε φέτος στην 2η θέση από μερικές απροσεξίες που του κόστισαν τελικά το χρυσό μετάλλιο, σε έναν δύσκολο και με μεγάλο συναγωνισμό τελικό.

Πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΔΑΣ Αργυρούπολης που τον φιλοξενεί όταν βρίσκεται λόγω σπουδών στην Αθήνα, καθώς επίσης και στις προπονήτριες του Συλλόγου Ράνια Ρούτση και Καλλιρόη Μανωλούκου, για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Αγγελάκος.

Leave a Reply