ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου …συνεχώς μεγαλώνει!!!

0

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ των κοριτσιών που επιλέγουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον Εθνικό Καλαμάτας συνεχώς μεγαλώνει! Η δίψα για μπάλα και η ενασχόληση με τον “βασιλιά” των σπορ δεν είναι άλλωστε μόνο …γένους ανδρικού!
Από μόλις 4 κοπέλες πριν από λίγο καιρό πλέον τη φανέλα του Εθνικού φορούν 40 αθλήτριες, οι οποίες δουλεύουν συστηματικά υπό το βλέμμα της νεαρής προπονήτριας και ποδοσφαιρίστριας Ντορίτας Μαυροειδή, που πρόσφατα αξίζει να σημειωθεί πως στέφθηκε πρωταθλήτρια με τις Καρυάτιδες Λακωνίας και γιόρτασε την άνοδο στην Β΄ Εθνική!
ethnikos-kalamatas-gynaikes
Με προπονήσεις στο χορτάρι του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ στον Κορδία και φιλικά με διάφορες τοπικές ομάδες και πιο πρόσφατη εκείνη του Αίαντα Καλαμάτας, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας συνεχίζει την συστηματική προετοιμασία της.
Στόχος των φιλικών δεν είναι απλώς και μόνο η εξοικείωση των νεαρών αθλητριών – άλλων πιο έμπειρων κι άλλων που πρώτη φορά ασχολούνται με το άθλημα – με την ύπαρξή αντιπάλου, αλλά και με πλάνα στρατηγικής δουλεύοντας εν όψει της πρώτης επίσημης συμμετοχής τους στο εθνικό πρωτάθλημα της ΕΠΟ (γ΄ κατηγορία) τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Γι’ αυτό το Σαββάτο, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εθνικού Καλαμάτας έχει προγραμματίσει φιλικό με τη Δόξα Καλαμάτας και το επόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στον Κορδία το Μουσικό σχολείο, ενώ την άλλη εβδομάδα θα παίξουν Beach Soccer!!!

Σ.Τριάντου

Leave a Reply