ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξανά στην επίλεκτη ομάδα τάε κβον ντο της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. η Μαρία Τομάζου του ΑΓΣ Καλαμάτας

0

ΤΟ ενδιαφέρον της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. φαίνεται πως έχουν κεντρίσει οι αθλητές και οι αθλήτριες Ταεκβοντό του ΑΓΣ Καλαμάτας, καθώς για δεύτερη καλείται να συμμετέχει στην αποστολή της, η πρωταθλήτρια Μαρία Τομάζου.

Πρόκειται βεβαίως για μια ακόμη διάκριση για τον ίδιο τον αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καλαμάτας, καθώς αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Η κλήση στην επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος της πρωταθλήτριας Μαρίας Τομάζου, είναι η δεύτερη για τη φετινή σεζόν με τη Μεσσηνία αθλήτρια να στελεχώνει την ομάδα που θα λάβει μέρος στο Διεθνές Μίτινγκ που θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Μαΐου στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Παράλληλα, αυτή θα είναι και η δεύτερη συμμετοχή της νεαρής καλαματιανής αθλήτριας σε διεθνείς αγώνες μετά την πρώτη συμμετοχή της στο διεθνές μίτινγκ του Βερολίνου όπου είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Οι υπεύθυνοι του καλαματιανού συλλόγου αισιοδοξούν για ανάλογη συνέχεια στην προσπάθεια της.

Leave a Reply