ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Μάνη σήμερα η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου στο κτήμα της οποίας γυρίστηκε το νορβηγικό «Survivor»

0

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης « Survivor» που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ, κάνοντας… θραύση στο ελληνικό κοινό όλων των ηλικιών, έχει γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο, ένα αντίστοιχο τηλεπαιχνίδι της Νορβηγικής τηλεόρασης, αυτή τη φορά, που σε μετάφραση είναι το «ο πρωταθλητής των πρωταθλητών», έχει γυριστεί στη μεσσηνιακή Μάνη, προβάλλοντας το νομό και την περιοχή. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα έχουν γίνει στο «Euphoria Studios», το ξεχωριστό κτήμα της γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, το οποίο βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

euphoria-2

Πρόκειται για μικρά παραθαλάσσια χωριουδάκια που κοιμούνται στην σκιά του ανυπέρβλητου βουνού,  όπου η φυσική του θέση, η εύφορη γη του και η  μαγευτική του θέα, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό χαλάρωσης, εξερεύνησης και εσωτερικής ηρεμίας. Το Νορβηγικό τηλεπαιχνίδι, που μεταδίδεται περισσότερο από 8 χρόνια και έχει βραβευθεί, φέτος γυρίστηκε στην Ελλάδα με τους υπευθύνους της παραγωγής, να έχουν επιλέξει την Πελοπόννησο και να βρίσκουν το ιδανικό σημείο στη Μεσσηνία, στο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου, όπου θυμίζει περισσότερο σπίτι! «Είναι ένα κτήμα με θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, δίπλα σε ένα φαράγγι, το οποίο έχει βιολογικούς κήπους και είναι φτιαγμένο με… βιοκλιματικό τρόπο», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός που και σήμερα βρίσκεται στη Μάνη, τονίζοντας πως οι Νορβηγοί ξετρελάθηκαν και το νοίκιασαν για τα γυρίσματα, με τους 10 Ολυμπιονίκες τους και πρωταγωνιστές, να μένουν στα 5 δωμάτιά του!

untitled-1

Στην ευρύτερη περιοχή, έγιναν και τα γυρίσματα των παιχνιδιών, με την προβολή, πραγματικά πολύ σημαντική, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τη Βίκυ Σταυροπούλου, που δήλωσε ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα και εντυπωσιασμένη από την ευγένειά τους, την οργάνωση της παραγωγής και που αποτελείτο από 55 άτομα και τον τρόπο που θαύμαζαν τον τόπο στον οποίο βρίσκονταν».

Γ.Α.

Leave a Reply