ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3ος ο Κανελλόπουλος στον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα ”5th Kissavos Road Bike Tour”

0

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ποδηλάτης του Ευκλή Σταύρος Κανελλόπουλος εκπροσώπησε επάξια για μια ακόμη φορά τον Καλαματιανό Σύλλογο στην Θεσσαλία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (29-30 Απριλίου) στον Διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα, με την επωνυμία ”5th Kissavos Road Bike Tour” στο αγώνισμα της αντοχής των 110 χλμ. ο Σταύρος Κανελλόπουλος τερμάτισε 11ος και κατέλαβε την 3η θέση, ανεβαίνοντας βάθρο στο ενδιάμεσο βαθμολογούμενο σπριντ ανάβασης στο 70ο χλμ.

eyklis-podhlatikos

Η εκκίνηση των 110 χλμ. δόθηκε στο Στόμιο Θεσσαλίας με διαδρομή : Τέμπη-Λάρισα-Αγιόκαμπο-Κουτσουπιά και τερματισμό στην Καρίτσα Λάρισας.

Ενώ ο Κερκυραίος ποδηλάτης που έβγαλε δελτίο φέτος και τρέχει με την φανέλα του Ευκλή, Ιωάννης Κοκαλάκης το Σάββατο στο χρονόμετρο των 4,5 χλμ. τερμάτισε 26ος και την Κυριακή στο αγώνισμα της αντοχής των 110 χλμ. τερμάτισε 36ος.

Σε ”1st Glyfada Challenge” και ”1st Athens Criterium” παρόν ο Κανελλόπουλος

Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σταύρου Κανελλόπουλου δεν είναι και λίγες αφού θα λάβει μέρος σε δυο αγώνες σε διάστημα 48 ωρών!

Ειδικότερα, το Σάββατο (6/5ου) θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου τύπου Criterium, με την επωνυμία ”1st Glyfada Challenge”, που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Δήμος Γλυφάδας.

Ενώ, την Κυριακή (7/5ου) στα πλαίσια του ”Bike Festival”, θα λάβει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα δρόμου ”1st Athens Criterium” που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο Κέντρο της Αθήνας.

Leave a Reply