ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βρέθηκε η λύση… «πονάει χέρι, κόβω χέρι»!

0

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΥΦ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Tα αιματηρά επεισόδια με 70 τραυματίες, αμαύρωσαν τον τελικό στον Βόλο και οι σοκαριστηκές εικόνες οδήγησαν σε μια πρωτοφανή απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη… Μετά λοιπόν τον επεισοδιακό τελικό υιοθετεί την τακτική «πονάει χέρι, κόβω χέρι» δηλώνοντας στο Real.gr «Βάζω, δια νόμου, οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών»!
Με τον τρόπο αυτό βάζει οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών την ώρα που ο Νίκος Τόσκας τάχθηκε υπέρ των σοβαρών κυρώσεων στις ομάδες που δημιουργούν επεισόδια στα γήπεδα!basileiadhs-yfypoyrgos-athlitismoy
«Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» ήταν η δήλωση που έκανε χθες στο Real.gr ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λέγοντας συγκεκριμένα: «Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου.»
Από τη μεριά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, δήλωσε επίσης στο Real.gr «Πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια.
Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» επισημαίνει και τόνισε πως στη παρούσα τουλάχιστον στιγμή δεν μπορεί η αστυνομία να απουσιάζει από τα γήπεδα, καθώς πολλοί ζητούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ασφάλεια των αγώνων και τόνισε: «Θα γίνει …σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων».
Η πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου έχει μεγάλο παρασκήνιο και στο κυβερνητικό επίπεδο, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης τασσόταν υπέρ της αναβολής του και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκαν «άνωθεν πιέσεις» για να ξεκινήσει ο αγώνας.
Υπέρ της πραγματοποίησης του αγώνα είχε ταχθεί και η Ελληνική Αστυνομία, με το επιχείρημα ότι εάν υπήρχε αναβολή τα επεισόδια θα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

100 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply