ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκαθίσταται ο τάπητας στο γήπεδο πρώην Σφαγείων!

0

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
ΠΛΗΘΩΡΑ εργασιών γίνονται αυτή την περίοδο στο γήπεδο πρώην Σφαγείων στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, όπου ήδη μεταφέρθηκαν τα υλικά για την εγκατάσταση του τεχνητού τάπητα, με τον οποίο θα καλυφθεί ο αγωνιστικός χώρος.
Πρόκειται για παρεμβάσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων και βελτίωση λοιπών εγκαταστάσεων», για την εκτέλεση του οποίου έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο Ιάσονα Γκαζιάνη του Ανδριανού, που υπέβαλε προσφορά ύψους 161.875,70 ευρώ προ ΦΠΑ. Πηγή χρηματοδότησης είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Διά του έργου αυτού, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα βελτιωθεί λειτουργικά σε εξαιρετικό βαθμό.
sfageia-1
Παραλαμβάνονται επίσης τα υλικά διαβροχής του τάπητα αυτού ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του έργου «Βελτίωση οικοδομικών εγκαταστάσεων γηπέδου ποδοσφαίρου πρώην Σφαγείων», καθώς έχει ολοκληρωθεί η επισκευή του χώρου των γραφείων και των αποδυτηρίων, ενώ θα γίνουν εργασίες δομικής ενίσχυσης της περίφραξης κ.λπ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 55.000 ευρώ, με πηγή χρηματοδότησης τη ΣΑΤΑ και ο ανάδοχος Ικτίνος ΑΕ έδωσε έκπτωση 50,37%.
Εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο γήπεδο, που προορίζεται για έδρα του σωματείου Αναγέννηση Παραλίας, θα έχει παραδοθεί σε χρήση σε 3 μήνες από τώρα.

Leave a Reply