ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η foninews.gr μέλος του Μητρώου e-Media!

0

Με αριθμό Μητρώου 13311 η εφημερίδα «Φωνή», foninews.gr, εντάσσεται από τις 9 Μαΐου στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα foninews.gr βρίσκεται στα πρώτα 349 διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης τα οποία έχουν λάβει πιστοποίηση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης. Η ανάρτηση των στοιχείων των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων-μελών έγινε στις 18 Απριλίου και έκτοτε συνεχώς εμπλουτίζεται με την εγγραφή νέων μελών. Η λίστα με όλα τα μέλη που έχουν ως τώρα εγκριθεί από το υπουργείου έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση emedia.media.gov.gr.
selida-me-emedia
Στα προνόμια των μελών του Μητρώου, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγεται το δικαίωμα πρόσβασης στην κρατική διαφήμιση, μέσω της εφαρμογής της νομοθεσίας για την κατανομή της, η διαπίστευση δημοσιογράφων, η συνεργασία σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και η δωρεάν παροχή Υπηρεσίας Εντοπισμού Λογοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου.

355 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply