ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίστροφη μέτρηση για δυο τουρνουά Beach Tennis αναγνωρισμένα από την ΙΤF!

0

3 ΚΑΙ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ KBV

Δυο Τουρνουά Beach Tennis πρόκειται να γίνουν στην πόλη μας και στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley τον προσεχή Ιούνιου σηματοδοτώντας για τα καλά τον ερχομό καλοκαιριού και των αθλητικών δραστηριοτήτων στα πάντοτε πρωτοπόρα γήπεδα με λευκή άμμο των Γιώργου Κουλιέρη και Μάνου Ξενάκη!
Άλλωστε μια από τις καινοτομίες του KBV ήταν η παρουσίαση στο μεσσηνιακό κοινό το άθλημα του Beach Tennis. Ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα που μπορεί να παίξει ο καθένας και να το διασκεδάσει. Στο KBV παρέχεται δωρεάν ο εξοπλισμός: ειδικές ρακέτες – μπαλάκια – ειδικό φιλέ.beach-tennis
Ωστόσο τα φετινά τουρνουά είναι ξεχωριστά καθώς είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΙΤF, που σημαίνει πως εκτός από ψυχαγωγία και άθληση προσφέρουν την ευκαιρία στους αγωνιζόμενους να συγκεντρώσουν πόντους στην παγκόσμια κατάταξη.
Τα δυο τουρνουά beach tennis που για πρώτη φορά θα είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ΙΤF, θα γίνουν το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο επίσημο site της ITF ή στο KBV και λήγουν την Παρασκευή 13/5 . Γι αυτό όποιος θέλει θα πρέπει δηλώσει άμεσα …

Leave a Reply