ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εντυπωσιακός και ταχύτερος όλων στην Ζάκυνθο ο Γιώργος Παναγόπουλος

0

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ και εντυπωσιακός στο όμορφο νησί της Ζακύνθου ήταν ο Γιώργος Παναγόπουλος (BMW E30) της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας. Το διήμερο 6-7 Μαΐου έγινε ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και η 4η Ανάβαση Ζακύνθου, όπου καλαματιανός οδηγός κατετάγη στην πρώτη θέση στην FSA, δηλαδή στα Ατμοσφαιρικά της Formula Saloon.
Όντας εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά ο οδηγός της καλαματιανής Λέσχης, ξεδίπλωσε το ταλέντο του κάνοντας τους θεατές ουκ ολίγες φορές να ξεσηκωθούν, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια…

2ος ο Ζησιμόπουλος στη Σπάρτη
Στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting που έλαβε χώρα στη Σπάρτη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα “Sparta Circuit Racing Motul”, εκπροσώπησε την ΑΛΑΚ ο νεαρός Γιάννης Ζησιμόπουλος.
Την διοργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει για ακόμη μια φορά το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).
Ο νεαρός Γιάννης Ζησιμόπουλος έτρεξε στη κατηγορία 60 Mini B (Zorri Motorsport, Birel Art-LKE), όπου αγωνίζονται οι μικρότεροι αθλητές του αγώνα ηλικίας 8-10 ετών, και χάρη στην πολύ καλή του επίδοση τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μένοντας για πολύ λίγο πίσω από τον πρώτο.
Το ΔΣ της ΑΛΑΚ συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχήθηκε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Leave a Reply