ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Reaction Gym και Μεσσηνιακός στηρίζουν το Σύλλογο «Ξαναρχί-ΖΩ» κάνοντας γυμναστική

0

ΑΥΤΗ την εβδομάδα στηρίζουμε τον Σύλλογο με εμπειρία καρκίνου Μεσσηνίας «Ξαναρχί-ΖΩ» κάνοντας γυμναστική!

Το γυμναστήριο Reaction Gym (wellness industry) και ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο πλαίσιο της εβδομάδας «Πάλεψα και Κέρδισα» μας καλούν να σηκωθούμε από τον καναπέ και γυμναζόμενοι να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου με Εμπειρία Καρκίνου Μεσσηνίας «Ξαναρχί-ΖΩ».

Η δράση έχει ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας στο χώρο του γυμναστηρίου «Reaction Gym» στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα και θα κορυφωθεί την Κυριακή 14 Μαΐου (18:00) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, που επίσης στηρίζει την όλη προσπάθεια, σε ένα μοναδικό Workout με τους πιο έμπειρους γυμναστές του Reaction Gym.

Για την προσπάθεια στη «Φ» μίλησε ο εκπρόσωπος του γυμναστηρίου, έμπειρος γυμναστής Αντώνης Παυλής:

Ο σκοπός της δράσης: «Ο σκοπός της προσπάθειας μας είναι πολύπλευρος. Κατά κύριο λόγο στόχος μας είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με Εμπειρία Καρκίνου Μεσσηνίας «Ξαναρχί-Ζω» αλλά όχι μόνο. Επιπρόσθετη και εξίσου σημαντική είναι και η ψυχολογική στήριξη σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν περάσει ή περνούν έναν καθημερινό “Γολγοθά”. Δίνουμε την δυνατότητα σε οποιοδήποτε θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια μας εντός και εκτός γυμναστηρίου.

Οποίος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το κουτί τους Συλλόγου «Ξαναρχί-Ζω» που βρίσκεται στο χώρο μας και εμείς σαν δώρο του προσφέρουμε μια δωρεάν προπόνηση στο χώρο μας.

Τέλος, την Κυριακή 14/5 στις 18:00 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα πραγματοποιηθεί μια outdoor δραστηριότητα με τη ψυχαγωγία και άθληση. Οπότε σας καλούμε όλους με καλή διάθεση και αγάπη για τον συνάνθρωπο να στηρίξουμε το Σύλλογο με Εμπειρία Καρκίνου Μεσσηνίας “Ξαναρχί-ζω”».

Πηγή έμπνευσης για την υλοποίηση της δράσης: «Η βοήθεια στο διπλανό μας! Λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον που έχει αντιμετωπίσει μια παρόμοια εμπειρία. Ήρθαμε σε επαφή με το Σύλλογο «Ξαναρχί-Ζω» και οι αρμόδιοι αμέσως ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά μας.»

Ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον: «Το γυμναστήριο μας στο παρελθόν έχει ξαναδιοργανώσει παρόμοιες δραστηριότητες, όπως ο “διάδρομος αγάπης” και στόχος μας είναι όσο έχουμε τη δυνατότητα να εμπλεκόμαστε σε ανάλογες προσπάθειες. Ήδη έχουμε στο προγραμματισμό μας το επόμενο event φιλανθρωπικού χαρακτήρα!»

Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής στη δράση: «Δικαίωμα συμμετοχής έχει όλος ο κόσμος. Μέλος ή μη μέλος του γυμναστήριου μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια μας, μοναδική προϋπόθεση είναι η ελάχιστη καταβολή του 1€. Χρήματα τα οποία θα κατατεθούν στο σύλλογο “Ξαναρχί-ζω”».

Τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες; «Από Δευτέρα 8/5 έως Παρασκευή 13/5 ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο μας με το συμβολικό αντίτιμο και τη Κυριακή (14/5) στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα πραγματοποιηθεί ένα event στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορες μορφές εκγύμνασης(yoga, pilates, δυναμικό πρόγραμμα διατάσεων, τρέξιμο, βάδην, αερόβιο μάθημα).

Στόχος είναι η ψυχοκοινωνική στήριξη των μελών του Συλλόγου.

Η ομάδα του γυμναστηρίου “Reaction” σας καλεί να στηρίξουμε όλοι μαζί το σύλλογο «Ξαναρχί-Ζω».

Κόστος συμμετοχής 1€: τα χρήματα θα διατεθούν στο Σύλλογο με εμπειρία καρκίνου Μεσσηνίας «Ξαναρχί-ΖΩ».

«Ελάτε να γυμναστούμε δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο μας…»

Σ.Τρ.

Leave a Reply