ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αύριο στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάταςη 16 η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώνει η «Αρμονία»

0

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον αναμένεται αύριο στις 8 το βράδυ στο Μουσικό Σχολείο της Καλαμάτας, η 16η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώνει η Ένωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας «Αρμονία».

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και όσοι παραβρεθούν, θα ταξιδέψουν στα ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια που θα τους οδηγήσουν τα μέλη τεσσάρων σημαντικών χορωδιών. «Η χορωδία μας, μετά από 25 συνεχή χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και φέτος, διοργανώνει το χορωδιακό φεστιβάλ, 16ο κατά σειρά, με τη συμμετοχή, τριών ακόμη, αξιόλογων χορωδιών. Πρόκειται για τη Δημοτική Χορωδία Γαλατσίου, τη Χορωδία Αιγίου 1933 και τη Χορωδία και Μαντολινάτα του Ωδείου Ναούσης και φυσικά την ‘Αρμονία’», επεσήμανε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η πρόεδρος  Ένωσης Φίλων Μουσικής Καλαμάτας «Αρμονία», Αρετή Κορακοβούνη, τονίζοντας πως η είσοδος στην εκδήλωση αύριο, είναι ελεύθερη χάρη στους συνδιοργανωτές, που είναι ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφέρεια  Πελοποννήσου, αλλά και στους επαγγελματίες που έχουν συνδράμει στην κάλυψη των εξόδων.

Στη 16η Χορωδιακή Συνάντηση, θα τιμηθεί και ο πρώτος πρόεδρος της «Αρμονίας», όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος Ένωσης Φίλων Μουσικής Καλαμάτας Τζένη Βραχνού. «Θα τιμήσουμε τον πρώτο πρόεδρο  της «Αρμονίας» Δημήτρη Θεοδωρακόπουλο για το ήθος του, την προσφορά του και το ενδιαφέρον του όλα αυτά τα χρόνια. Ένας άνθρωπος που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στα πολιτιστικά, πρέπει να τιμάται εν ζωή, γι’ αυτό και το Συμβούλιο νιώθει την υποχρέωση να το κάνει, καθώς είναι ένας πρόεδρος τον οποίο εκτιμούν και αγαπούν όλοι για τη μεγάλη του προσφορά και θεωρούμε πως θα χαρεί ιδιαίτερα», επεσήμανε η κα Βραχνού, η οποία επίσης κάλεσε όλους να συμμετάσχουν.

Leave a Reply