ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιόρτασαν όλοι μαζί την παραμονή του Ευκλή στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

0

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΗΝ παραμονή τους στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. γιόρτασαν οι μπασκετάνθρωποι του Ευκλή Καλαμάτας μαζί με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, στο γνωστό καφέ –εστιατόριο «Luna Lounge». Ο πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλησαν να ευχαριστήσουν τους αθλητές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 με αποτέλεσμα η ομάδα να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της στην Α΄ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , με το ίδιο ρεκόρ 8-14 που είχε πετύχει την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.
eyklhs-trapezi-2

«Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ θελήσαμε, να ευχαριστήσουμε τους αθλητές του τμήματος μπάσκετ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 με αποτέλεσμα η αντρική ομάδα να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της στην Α΄ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , με το ίδιο ρεκόρ 8-14 που είχε πετύχει την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.»
Επίσης παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης Ελένη Οικονομοπούλου (Α’ Αντιπρόεδρος), Μιχάλης Στακιάς (Γενικός Γραμματέας), Χρήστος Λυμπερόπουλος (Έφορος του τμήματος μπάσκετ), Γιώργος Γκιουλέας (Ταμίας) και Ανάργυρος Βλάχος (Έφορος πεζοπορίας).
O προπονητής της ομάδας Ηλίας Στακιάς τίμησε τον αθλητή Ιωάννη Κόη για την προσφορά του στην ομάδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΙ Καλαμάτας και επιστρέφει στην Αθήνα.
«Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Βεργετόπουλο και το Luna Lounge για την φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης»

203 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply