ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιόρτασαν όλοι μαζί την παραμονή του Ευκλή στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

0

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΗΝ παραμονή τους στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. γιόρτασαν οι μπασκετάνθρωποι του Ευκλή Καλαμάτας μαζί με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, στο γνωστό καφέ –εστιατόριο «Luna Lounge». Ο πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλησαν να ευχαριστήσουν τους αθλητές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 με αποτέλεσμα η ομάδα να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της στην Α΄ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , με το ίδιο ρεκόρ 8-14 που είχε πετύχει την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.
eyklhs-trapezi-2

«Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ θελήσαμε, να ευχαριστήσουμε τους αθλητές του τμήματος μπάσκετ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 με αποτέλεσμα η αντρική ομάδα να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η παραμονή της στην Α΄ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , με το ίδιο ρεκόρ 8-14 που είχε πετύχει την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.»
Επίσης παρευρέθηκαν τα μέλη της διοίκησης Ελένη Οικονομοπούλου (Α’ Αντιπρόεδρος), Μιχάλης Στακιάς (Γενικός Γραμματέας), Χρήστος Λυμπερόπουλος (Έφορος του τμήματος μπάσκετ), Γιώργος Γκιουλέας (Ταμίας) και Ανάργυρος Βλάχος (Έφορος πεζοπορίας).
O προπονητής της ομάδας Ηλίας Στακιάς τίμησε τον αθλητή Ιωάννη Κόη για την προσφορά του στην ομάδα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΙ Καλαμάτας και επιστρέφει στην Αθήνα.
«Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Βεργετόπουλο και το Luna Lounge για την φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης»

Leave a Reply