ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα από 500 #PasxaKalamata στα social media που πρόβαλαν με τρόπο ξεχωριστό τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα

0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 500 Καλαματιανοί, επισκέπτες και φυσικά Μεσσήνιοι στην καταγωγή, που βρέθηκαν το Πάσχα στην πόλη για διακοπές, συμμετείχαν στο διαγωνισμό #PasxaKalamata, προβάλλοντας με τρόπο ιδιαίτερο την μεσσηνιακή πρωτεύουσα σε χιλιάδες ανθρώπους μέσω διαδικτύου και ειδικά, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η αρμόδια αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και τη συμβολή τους στην προβολή της πόλης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης μέσω των social media και αναφέρθηκε στο νικητή, ο οποίος συμβολικά θα λάβει ως βραβείο, δωρεάν είσοδο σε όλα τα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου Καλαμάτας για ένα χρόνο.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η αξιολόγηση των συμμετοχών του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε και απόψε, θα γίνει η βράβευση του νικητή, Δημήτρη Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή μας και κατοικεί στην Αθήνα. Στην Καλαμάτα είχε έλθει ως επισκέπτης κατά την πασχαλινή περίοδο, έμαθε για το διαγωνισμό και, μιας και είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέβασε στα social media εξαιρετικές φωτογραφίες της Καλαμάτας και της περιοχής της», δήλωσε η κα Ντίντα, η οποία ενημέρωσε ότι η βράβευση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας, στο ισόγειο του ιστορικού δημαρχείου τα οποία θα τελεστούν απόψε στις 8 το βράδυ.

ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

«Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία και καλούμε να επισκεφθούν το Γραφείο αυτό, οι ιδιαίτερα οι επαγγελματίες του τουρισμού, ώστε να γνωρίσουν το χώρο και να αφήσουν φυλλάδια της επιχείρησής τους για διανομή στους επισκέπτες.
Το νέο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ, όχι μόνο τις καθημερινές, αλλά και Σαββατοκύριακα», δήλωσε καταληκτικά η κα Ντίντα.

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply