ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιορτάστηκε η  Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας!

0

Την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή γιόρτασε για πρώτη φορά το προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με την ευχή, το πολύτιμο αγαθό της υγείας να είναι διάχυτο σε όλο το κόσμο, στηρίζοντας με την γιορτή αυτή το νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς ο αγώνας του προσωπικού είναι καθημερινός και διαρκής.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ξένια Στρατικοπούλου μας δήλωσε ότι “αποτελεί μεγάλη τιμή καθώς ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά μας, ότι φροντίζουμε τον ασθενή προσφέροντας υπηρεσίες στην κοινωνία” προσθέτοντας ότι “για εμάς αποτελεί λειτούργημα η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οπότε ήταν μια ευκαιρία να συγκεντρώσουμε το προσωπικό και να μας εμπιστευθεί δεδομένου ότι ο σύλλογος έχει νέα δυναμική ακολουθώντας όλες τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν”.

Στηρίζοντας το νοσοκομείο της πόλης επιβεβαίωσε ότι οι προσωπικό και οι νοσηλευτές εργάζονται πολλές φορές χωρίς ρεπό και λήψη αδειών χωρίς όμως να ζητούν τίποτα περισσότερο από την αναγνώριση αυτής της προσπάθειας κυρίως από το 2015 που εργαζόμαστε συλλογικά με απώτερο στόχο την παροχή υγειών υγείας για τον άνθρωπο”. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο οικονομικός διευθυντής του ιδρύματος κ.Ντέντες, αλλά και το προσωπικό που με χαμόγελο δίνουν την μάχη για τον συνάνθρωπο και το νοσοκομείο της πόλης. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

 

174 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply