ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΓΣ Ακρίτας 2016 online!

0

ΤΑ νέα για τις δραστηριότητες του τμήματος στίβου του ΓΣ Ακρίτα 2016 βρίσκονται on line! Η ιστοσελίδα του συλλόγου που στην ουσία αποτελεί την εξέλιξη του τμήματος στίβου του ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας, «ανέβηκε» on line πριν λίγες μόλις ημέρες και το μήνυμα που καλωσορίζει τους επισκέπτες «υπογράφει» ο πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Παπαδόπουλος: «Ο Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 (Σ.Σ.Α.Ε.) εδρεύει στην Καλαμάτα και είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αποτελεί την εξέλιξη του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ Καλαμάτας για την καλύτερη διαχείριση του πολυπληθέστατου αθλητικού δυναμικού μας και των πολλών δράσεών μας. Ο Σύλλογος στελεχώνεται από πέντε έμπειρους προπονητές που επιθυμούν να μεταδώσουν την αγάπη τους για τον κλασικό αθλητισμό και να αναπτύξουν τις δεξιότητες των νεαρών κοριτσιών και αγοριών.
Η λειτουργία μας δεν αφορά μόνο τον κλασικό αθλητισμό γιατί σκοπός μας δεν είναι μόνο η σωματική άσκηση των αθλητών μας. «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν οι αρχαίοι και έτσι δεν μένουμε μόνο στο σώμα, αλλά ασχολούμαστε και με τον νου και το πνεύμα . Για τον λόγο αυτό οργανώνουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των αθλητών μας. Σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα και θα σας περιμένουμε να τα πούμε και από κοντά!
Καλώς ορίσατε στη μεγάλη οικογένεια του Ακρίτα!»
Με το σύνθημα «Ακρίτας = τρόπος ζωής, γιατί…» οι ιθύνοντες του συλλόγου παραθέτουν τους λόγους για τους οποίους ένας γονιός μπορεί να τους εμπιστευτεί την αθλητική και όχι μόνον διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους:
«● Είμαστε δίπλα σας 12 μήνες τον χρόνο
●Διαθέτουμε κλειστές εγκαταστάσεις στίβου
●Μεταφέρουμε αθλητές με 9θέσιο βαν
●Είμαστε κοντά σας τους καλοκαιρινούς μήνες με το Summer Camp
●Οι προπονητές μας εξειδικεύονται σε ρίψεις, άλματα και δρομικά
●Φέρνουμε συχνά τους αθλητές μας σε επαφή με Ολυμπιονίκες
●Διοργανώνουμε ιδιαίτερες δράσεις (Night Run, Street Relays κλπ.)
●Συνεργαζόμαστε με το ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος»
Να σημειωθεί πως με το προπονητικό τιμ του συλλόγου αποτελούν οι:
● Ευαγγελία Ντόλου: Πτυχιούχος Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
● Κώστας Κουβαράς: Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα τον κλασικό αθλητισμό.
● Μαρία Ζέρβα: Απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
● Γεωργία Λυκοτραφίτη: Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύεται στον μαζικό αθλητισμό και στα προγράμματα «Άθληση για Όλους», και
● Λυδία Παναγιωταρέα: Απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στην Άσκηση και Υγεία.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον πρόεδρο Πέτρο Παπαδόπουλο στο τηλέφωνο: 6944 204473 καθώς και στο email του συλλόγου: info@akritastivos.gr.

166 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply