ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καλαμάτα για τη γενική απεργία αύριο ο γ.γ. της ΑΔΕΔΥ Παν. Ιωακειμίδης

0

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Ιωακειμίδης Παναγιώτης, μαζί με μέλη του Ν.Τ θα περιοδεύσουν τη Δευτέρα σε χώρους εργασίας, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με τη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί την Τετάρτη, 17 Μαΐου. Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Στις 9 π.μ. στο ΙΚΑ, στις 10 π.μ. στα Δικαστήρια, στις 11 π.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στις 12 μ. στο Εργατικό Κέντρο: (Συνέντευξη Τύπου από κοινού με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας), στη 1 μ.μ. στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και στις 2 μ.μ. στη ΔΟΥ.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος» θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημέρωση – ομιλία από τους Δημ. Μπράτη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, και από τον Παναγιώτη Ιωακειμίδη, Γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους δημοσίους υπαλλήλους (ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, μισθολογικό, αξιολόγηση, κινητικότητα κ.α.)

153 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply