ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΟ Θουρίας: Ο αποχαιρετισμός Νίκου Μπαλόπουλου μετά από 7 χρόνια συνεργασίας

0

ΕΠΤΑ χρόνια συνεργασίας γεμάτα χαρές και λύπες απαριθμεί και αποχαιρετά ο προπονητής και παίκτης το Αθλητικού Ομίλου Θουρίας, Νίκος Μπαλόπουλος ο οποίος και μέσω των social media θέλησε να κάνει ένα μίνι απολογισμό:
«Το κεφάλαιο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Θουρίας κλείνει, μετά από 7 χρόνια συνεχούς προσπάθειας, άγχους, πίεσης, στεναχώριας, προβληματισμού αλλά και ικανοποίησης, χαράς, περηφάνιας, δικαίωσης. Στη διαδρομή αυτή έκανα λάθη (ποιος δεν κάνει άλλωστε), στεναχώρησα, πίκρανα αλλά δεν μετανιώνω γιατί μοναδικός μου γνώμονας ήταν το καλό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα-ειδικότερα τα “μικρά” μου που έγιναν άντρες-και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν, μπασκετικά και όχι μονάχα. Αισθάνομαι περήφανος που σας γνώρισα μάγκες.
Τους ανθρώπους της διοίκησης, τη Γιάννα, τον Βασίλη, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, τη Βάσω, τον Κώστα, τον Ηλία και την Άννα. Στηρίξτε την ομάδα περισσότερο τώρα… Σας ευχαριστώ για όλα!!!»

Φυσικά οι ικανότητες, η εμπειρία και το ήθος του ικανού κόουτς και παίκτη δεν θα του επιτρέψουν να μείνει για καιρό εκτός δράσης, με τις προτάσεις ήδη να πέφτουν στο τραπέζι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Μπαλόπουλος έχει “περάσει” από Απόλλωνα, Ευκλή Καλαμάτας, Ίκαρο και ΑΟ Θουρίας πάλι στις αρχές του 2000.

Σ.Τρ.

Leave a Reply