ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκαινιάστηκε το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στο Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας

0

ΜΙΑ προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης του τουρισμού, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δυναμική στη Μεσσηνία και κυρίως στην Καλαμάτα, καταβάλει ο Δήμος, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα γραφείο πολύ σημαντικό που ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του!

Πρόκειται για το Γραφείο Τουρισμού, που φιλοξενείται στο ισόγειο του ιστορικού δημαρχείο στην οδό Αριστομένους, το οποίο εγκαινιάστηκε παρουσία εκπροσώπων φορέων και πολιτών. Σημαντική, ήταν η αναφορά του μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια του γραφείου, επισημαίνοντας στο χαιρετισμό του, ότι “ο τουρισμός δεν είναι απλά μια μορφή περιήγησης, αλλά ένας σημαντικός και ουσιαστικός πυλώνας της ευημερίας, της οικονομίας και της ανάπτυξης”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κάλεσε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σε δεύτερο χρόνο να υπάρξει συνεργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την Περιφέρεια και το υπουργείο Τουρισμού. Για τη συνεργασία αυτή, μίλησε, πιστοποιώντας της η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφερη, που έκανε λόγο για μια στιγμή, που όλοι νιώθουν πως υπάρχει ένα βήμα… μεγαλύτερο στην κοινή προσπάθεια. Στα εγκαίνια του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης που θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, παρευρέθησαν πολλοί εκπρόσωποι φορέων, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, η αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γεωργία Παναγοπούλου και ο πρόεδρος των ξενοδόχων του νομού, Δημήτρης Καραλής.

Γ.Α.

Leave a Reply