ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχίζονται με επιτυχία οι “Κυριακές στο Αγρόκτημα”

0

Το Αγρόκτημα Φοίφα ανοίγει την αγκαλιά του κάθε  Κυριακή  μέχρι και τέλος Μαιου  με ελεύθερο αλλά και θεματικό παιχνίδι για τους μικρούς και με δυνατότητα ξενοιασιάς για τους μεγάλους, κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων.
Στο Αγρόκτημα υπάρχουν θεματικές γωνιές με βιωματικά παιχνίδια , κίνησης, συνεργασίας αλλά και εξερεύνησης μσα στην φύση για “μικρά και μεγάλα παιδιά”
Οι επισκέπτες γνωρίζουνται με την ζωη του χτήματος, απολαμβάνουν τους καλοκαιρινούς  κήπους που έχουν ανθίσει αλλά  και καρπίσει, ανακαλύπτουν “κρυμμένους θυσαυρούς” μέσα στις πορτοκαλιές, αλλά το κυριότερο…τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια σε ένα φυσικό περιβάλλον, ελεύθερα και δημιουργικά, ενώ εμείς μπορούμε να τα πούμε επιτέλους με τους φίλους μας!!!

Κάθε Κυριακή υπάρχει και μια διαφορετική θεματική.

Χθες Κυριακή,  “Γιορτή της Μητέρας” , όπου όλη η φύση γιόρτασε, γιατί απλά όλα ξεκινάνε από και καταλήγουν στην μητέρα, οι επισκέπτες δημιούργησαν ένα μικρό ” φυλαχτό”-κόσμημα από καρπούς της φύσης  για αυτή που μας έφερε στην ζωή.

Τις 2 επόμενες Κυριακές, 21 και 28 Μαΐου, το Αγρόκτημα επιφυλλάσσει στους φίλους που θα το επισκεφθούν…. “μαγικές εκπλήξεις”!

Για δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2721022505 ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Όποιος θα ήθελε να κάνει picnic στο γρασιδι, είναι ευπρόσδεκτος να φέρει ο,τι επιθυμεί!
Ενώ ο μπουφές με χυμούς και καλούδια του χτήματος, ανανεώνεται συνεχώς για εσάς.
Τέλος υπάρχει η δυνατότητα  ενημέρωσης τσο για το Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης , όσο για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και για την Τράπεζα Παραδοσιακών Σπόρων που λειτουργεί στο Κτήμα..
Οι “Κυριακές στο Αγρόκτημα” υποστηρίζουν και επικοινωνούν με έναν πιο χαλαρό και “παιχνιδιάρικο” τρόπο το συνολικό εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό έργο του Αγροκτήματος.

Leave a Reply