ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

180 αναβάτες από την Καλαμάτα και όλη τη Νότια Ελλάδα στην βόλτα -περιήγηση 74 χλμ στην Enduro συνάντηση Ταϋγέτου της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

0

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και καλύτερη… Η φετινή, τέταρτη Enduro -συνάντηση Ταϋγέτου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή 180 οδηγών αγωνιστικών μοτοσικλετών από όλη τη νότια Ελλάδα. Διοργανωτής το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. το οποίο την Κυριακή 7 Μαΐου υποδέχθηκε 165 αναβάτες από διάφορες περιοχές της Νότιας Ελλάδας και 15 αναβάτες από την Καλαμάτα σε μια βόλτα -περιήγηση 74 χιλιομέτρων στο πλαίσιο της 4ης Enduro -συνάντησης Ταϋγέτου.

Μια βόλτα που απόλαυσαν και οι 180 αναβάτες στις απαιτητικές αντιπυρικές ζώνες, τους δασικούς δρόμους και τις απότομες χαράδρες στο πανέμορφο δάσος του Ταϋγέτου, που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Με εκκίνηση την εκπληκτική κατασκήνωση Άγια Μαρίνα οι αναβάτες κατέβηκαν στα χωριά Αρτεμισία -Αλαγονία και μετά ανέβηκαν στις κορυφογραμμές του δάσους στον Άγιο Παντελεήμονα, ζώνη Κορφοβουνίου (γραμμένη πέτρα) και τέλος στην ζώνη Σπαρτόραχη, με τερματισμό στο «Τουριστικό»… Μια βόλτα ενάντια σε όλα… σκόνη και δυνατό αέρα, όπου όλα κύλησαν ομαλά και στο τέλος της οι αναβάτες αποζημιώθηκαν με γεύμα και κρασί που είχε ετοιμάσει στην κατασκήνωση το σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

«Ανανεώνουμε το ραντεβού για την 1η Οκτωβρίου με τον αγώνα Scramble που θα γίνει σε καινούργιο μέρος στο πανέμορφο Δάσος.

Το σωματείο ευχαριστεί τον Δήμο Καλαμάτας για την παραχώρηση της κατασκήνωσης, τον φύλακα για την βοήθεια του, το Δασαρχείο Καλαμάτας και ζητά συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να είχαν οι κάτοικοι των χωριών Αρτεμισία -Αλαγονία.»

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply