ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αξιολόγηση κ.ά.

0

ΕΡΧΕΤΑΙ, ήρθε, έφτασε!!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ είναι εδώ και μαζί της οι χαρές και τα πανηγύρια εκ μέρους των κυβερνώντων, ενώ η γκρίνια βρίσκεται ως συνήθως στην πλευρά της αντιπολίτευσης.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ήρθε και το σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη την περιγράφει με τον ιδανικότερο τρόπο και με ανάλογη καυστική διάθεση βεβαίως.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ήρθε και μαζί της τα νέα μέτρα βεβαίως που την αφορούν και τη συνοδεύουν.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ έρχεται, ήρθε, έφτασε και θα έχει την τιμητική της στη Βουλή όπου θα συζητηθεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπερψηφιστεί και θα αποτελέσει νόμο του κράτους τις επόμενες μέρες και μετά ποιος τη χάρη μας!!

ΓΙΑΤΙ είναι προφανές ότι η αξιολόγηση δεν έκλεισε ανώδυνα ούτε και χωρίς επιπτώσεις κυρίως οικονομικές για τους περισσότερους πολίτες και τους πιο ευάλωτους στις οικονομικές επιδρομές κάθε φορά.

ΤΟ ΙΔΙΟ αναμένεται να συμβεί και τώρα και μην έχουμε ανάλογες ψευδαισθήσεις.

ΤΡΑΒΗΞΕ πολύ αυτή η αξιολόγηση βέβαια και μένει πλέον να δούμε στην πράξη αν αυτό το «τράβηγμα» άξιζε τον κόπο.

***

ΚΙ ΕΝΩ η αξιολόγηση έρχεται, ήρθε, έφτασε, το μέτωπο των συμβασιούχων άνοιξε για τα καλά, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ φθάνει και στους συμβασιούχους της Μεσσηνίας στον τομέα της καθαριότητας και εύστοχα το επισήμανε στο χθεσινό φύλλο της «ΦΩΝΗΣ» ο Γιάννης Μποζίκας.

ΑΥΤΗ η εξέλιξη βέβαια δεν είναι καθόλου ευχάριστη και θα έχει σοβαρότατες επιπτώσεις αν εφαρμοστεί.

ΠΕΡΑ από την αντισυνταγματικότητα, τους αδέξιους χειρισμούς της κυβέρνησης και ότι χιλιάδες εργαζόμενοι συμβασιούχοι σε όλη τη χώρα και 127 στη Μεσσηνία θα χάσουν τη δουλειά τους, δεν μπορεί να αγνοηθεί καθόλου η παράμετρος της καθαριότητας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν λόγω άνοιξης και καλοκαιριού.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ χρειάζεται για νηφάλια λύση.

ΓΙΑ να μη χαθεί τελείως η μπάλα γιατί τότε άστα να πάνε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply