ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή από βουλευτές της Χρυσής Αυγής – 22 εκκλήσεις από τον Ν. Μπαλαούρα να αποβάλει τον Ηλία Κασιδιάρη

0

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ επεισόδιο που ξεκίνησε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στις αρμόδιες επιτροπές, η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών! Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Νίκος Δένδιας, βγαίνοντας από την αίθουσα, πέρασε μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάρη την ώρα που μιλούσε. Απευθυνόμενος στον κ. Δένδια ο χρυσαυγίτης βουλευτής του είπε: «Όχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω;».
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπρωξε τον κ. Δένδια και άλλοι βουλευτές πέταξαν μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο μέσα στην αίθουσα. Η στιγμή του επεισοδίου, όπως αποτυπώθηκε στα πρακτικά της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών, θα… γραφτεί στην ιστορία!

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

Ηλίας Κασιδιάρης: Δένδια, όχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω; Τι ύφος είναι αυτό τώρα;
Μάκης Μπαλαούρας: (προεδρεύων των επιτροπών): Σας παρακαλώ.
Να έρθει η φρουρά .Φρουρά! Φρουρά! Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ. Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά! (Φασαρία στην Αίθουσα) Έξω, έξω, έξω! Φρουρά! Αποβάλλεται ο κύριος Κασιδιάρης. Κύριε Δένδια, καθίστε κάτω, θα πάρετε τον λόγο. Αποβάλλεται ο κύριος Κασιδιάρης. Αποβάλλεται. Ησυχία. Φρουρά! Φρουρά!
Η φρουρά να βγάλει έξω τον κύριο Κασιδιάρη. Τι θέλετε και φωνάζετε όλοι; Οι 22 εκκλήσεις του Μάκη Μπαλαούρα να έρθει η φρουρά θα μείνουν στην ιστορία! «Που είναι η φρουρά ρε παιδιά»…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Τα… όργανα άρχισαν με το «καλημέρα», ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ανήρτησε στο Facebook ένα σχόλιο αναφορικά με το 4ο μνημόνιο!
«-Υπουργείο Οικονομικών, Μάϊος 2014: Το εθνικό μας εισόδημα (ΑΕΠ) θα φτάσει το 2018 στα 217 δισ. ευρώ!
-Υπουργείο Οικονομικών σήμερα: Το ΑΕΠ μας θα φτάσει το 2018, μόλις και μετά βίας στα 188 δισ. ευρώ…
Δηλαδή χάνουμε 29 δισ. ευρώ εισοδήματος εξαιτίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου!
Κάθε ελληνικό νοικοκυριό γίνεται 7.000 ευρώ φτωχότερο!
Και ταυτόχρονα, οι φτωχότεροι Έλληνες θα πληρώνουν επί πλέον και τα 14,2 δις ευρώ αχρείαστα μέτρα λιτότητας που τους επέβαλαν!
Με την κατάθεση του 4ου Μνημονίου μέχρι το 2021, αποκαλύπτεται σε όλους η μεγαλύτερη πολιτική εξαπάτηση που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Leave a Reply