ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απολογισμό, προϋπολογισμό και εκλογές στον Πάμισο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

0

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MESSINI Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΝ Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 καλούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του συλλόγου, ο πρόεδρος Γιώργος Ντούλης και τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πάμισου Μεσσήνης.
Η συνέλευση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «MESSINI», όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Καλούνται τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (άρθρο 7° του καταστατικού), η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μα ι ου 2017 και ώρα – 20:00, στο Ξενοδοχείο Μεσσήνη (Αίθουσα Εκδηλώσεων), Εθν. Μακαρίου.
ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ:
1) Διοικητικός Απολογισμός.
2) Οικονομικός Απολογισμός
3) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
4) Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου για χρήση 2016 – 2017
5) Συζήτηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.
6) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ και Ε.Ε.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 31 Μάιου, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, και με τα ίδια θέματα.
Υποψηφιότητες δύναται να θέσουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη έως τις 22 Μάιου 2017, τουλάχιστον, στον Γενικό Γραμματέα κ. Σταύρο Δημόπουλο. (άρθρο 7ο του καταστατικού, παρ. 7.)»

Προπονητικά δεν προβλέπονται αλλαγές στον πάγκο του συλλόγου, καθώς η συνεργασία με τον Αλέξη Μαντζούνη απέδωσε και άπαντες στον σύλλογο φαίνεται πως επιθυμούν η «συνταγή» να μην αλλάξει αλλά να ενισχυθεί για καλύτερα ακόμη αποτελέσματα τη νέα σεζόν.

Leave a Reply