ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλείνει το στρατόπεδο της Καλαμάτας το Σεπτέμβριο και ο Καμμένος τα ’βαλε με τον μητροπολίτη, το δήμαρχο και το Σαμαρά!

0

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ότι το Σεπτέμβριο το στρατόπεδο και της Καλαμάτας θα βάλει λουκέτο, έκανε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος και κατήγγειλε το μητροπολίτη Μεσσηνίας για ρουσφετολογία! «Τα στρατόπεδα που δεν είναι χρήσιμα και δεν έχουν κλείσει επειδή αντιδρά ο τοπικός βουλευτής, ο τοπικός παράγοντας του κόμματος και η τοπική κοινωνία, όπως είπατε, θα κλείσουν, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη», απάντησε στο δημοσιογράφο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, που με δόση ειρωνείας, δήλωσε πως κάποτε άνοιγαν στρατόπεδα σε περιοχές, οι οποίες κινδύνευαν μόνο από τον Ομέρ Βρυώνη και συνέχισε. «Μέχρι το Σεπτέμβριο, η νέα οργανωτική δομή που προτείνεται από το ΓΕΕΘΑ θα εφαρμοστεί! Τελειώσανε αυτές οι ιστορίες! Το να φυλάμε δύο στρατόπεδα για να μη στενοχωρηθεί ο δήμαρχος, δε γίνεται! Γι’ αυτό έχω δεχθεί και επιθέσεις περίεργες, από ανθρώπους που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος που κατονόμασε το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο! «Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας ας πούμε, μου επιτίθεται συνεχώς, διότι εγώ τα τετράδια με τα ρουσφέτια που έστελνε, εγώ δεν τα ικανοποιώ», δήλωσε ο υπουργός με τον Αντώνη Σρόιτερ να απορεί και να ακολουθεί ένας μίνι διάλογος επί του θέματος.

– Ο μητροπολίτης έστελνε τετράδια με ρουσφέτια;

– Τετράδια ολόκληρα

-Δηλαδή τι; Ο… τάδε φαντάρος εκεί, κ.λπ.;

Βεβαίως, οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά εκείνος αποφάσισε ότι θα επιτίθεται στον υπουργό Άμυνας, γιατί θέλει να έχει τρία στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτια! Αυτό δε γίνεται!

sroiter-kammenos

«ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ…» ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Οι απαντήσεις του υπουργού, προκάλεσαν αίσθηση, με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, να απαντά άμεσα, διαμέσου του εκπροσώπου Τύπου Κώστα Ψυχάρη. «Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστό­μου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμμα σοβαρότη­τας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.

Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας.

Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο εκπρόσωπος Τύπου της Μητρόπολης.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε επίσης, ότι πολλά στρατόπεδα που υπήρχαν, για να εξυπηρετούν στην ουσία, ανάγκες ρουσφετιού, έχουν ήδη κλείσει και δίνονται προς εκμετάλλευση στην αγορά με 99 χρόνια ενοίκιο, με το αποτέλεσμα αυτής της ενοικίασης να είναι προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων!

Πέραν της παραδοχής για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας, εκείνη για το… σφυρί, στο οποίο βγαίνουν πολλά στρατόπεδα και την επίθεση στο μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο υπουργός Πάνος Καμμένος, έβαλλε και κατά του Αντώνη Σαμαρά, αφού έκανε μια… ιστορική αναδρομή για το πώς φτάσαμε στο σήμερα! «Τον Ιούλιο του 2015 ουσιαστικά, είδαμε ότι παρά τις πιέσεις που ασκήσαμε στο μάξιμουμ στην ΕΕ, δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε κάτι και με την παρέμβαση των ΗΠΑ και της Γαλλίας, επετεύχθη μια συμφωνία, η οποία περιλαμβάνεται σε αυτό που ψήφισε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι,το καλοκαίρι του 2015 -και τώρα δεν ψηφίζουν- που κατέληξε σε αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, τη συζήτηση για το χρέος και τη διαγραφή του! Και την ώρα που φτάνουμε σε αυτό το σημείο, την ώρα που βγαίνει η Ελλάδα από τα μνημόνια, βλέπουμε δυστυχώς, να επικρατεί μικροπολιτική και η αντιπολίτευση στο πλαίσιο της κατάρρευσης που έχει υποστεί γιατί στήριξε –κακώς- όλη της τη δυναμική, στην αποτυχία των διαπραγματεύσεων και στην έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και επάνω στην κατάρρευση της κυβέρνησης. Η πολίτική αυτή βέβαια, δεν τους βγήκε και επιμένουν σε αυτό το δόγμα που δεν οδηγεί πουθενά! Αν ακλουθούσαν τη γραμμή Μεϊμαράκη από τη Νέα Δημοκρατία, τη σοβαρή γραμμή του Μεϊμαράκη, που είπε» εγώ το ψηφίζω αυτό που πιστεύω πως θα βοηθήσει την πατρίδα μου να βγει από την κρίση», η ΝΔ θα είχε να εισπράξει από την υπεύθυνη αυτή στάση! Επέλεξε τις φωνές των υβριστών του Καραμανλή και των ακροδεξιών στοιχείων που μάζεψε ο κ. Σαμαράς στο κόμμα.

Ο κ. Σαμαράς, είναι μεγαλύτερος εγκληματίας από τον κ. Παπανδρέου, που παρέδωσε τη χώρα και χάρισε την εθνική της κυριαρχία, καθώς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και προκειμένου να κυβερνήσει έδωσε συγχωροχάρτι στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ! Ποιος πέρασε τις τροπολογίες για την απαλλαγή του κ. Βενιζέλου;

Ποιος χάριζε στον κ. Ψυχάρη εκατομμύρια; Ποιος έβαλε τη ΝΔ να μετατραπεί σε συνήγορο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ; Ο κ. Σαμαράς! Και έρχεται ο κ. Μητσοτάκης και αντί να αλλάξει αυτό που διέπραξε, που πρόδωσε τον πατέρα του και έριξε την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και κάνει αντιπρόεδρο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον υβριστή του Κώστα Καραμανλή, βάζει τον κ. Βορίδη πρώτο βιολί και φέρνει και τους νεοφιλελεύθερους», δήλωσε στην εκπομπή ο προερχόμενος από τους κόλπους της ΝΔ υπουργός Άμυνας, που δεν άφησε ασχολίαστη τη φράση που ακούστηκε όσο καμία και παραφράστηκε από τα κανάλια που έχουν όφελος από τα μεγάλα κόμματα όπως χαρακτηριστικά είπε. «Εγώ είμαι στα… δυο, στα τέσσερα, είναι αυτοί που έπαιρναν εντολές από τον κ. Σαμαρά, να γονατίζουν στους δανειστές! Εγώ αυτή τη φράση επανέλαβα στη Βουλή, τη φράση Σαμαρά στο Νικολόπουλο!

Εμείς δε γονατίσαμε και δεν προδώσαμε την πατρίδα μας», ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτης με τον Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Leave a Reply