ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεχωριστή η προβολή της Μεσσηνίας στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που ξεκινά απόψε στο Περιστέρι

0

Στραμμένα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, είναι τα βλέμματα όλων απόψε, οπότε στις 7 το απόγευμα εγκαινιάζεται η έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία θα ρίξει αυλαία την Κυριακή!
Το κοινό της έκθεσης θα… ταξιδέψει στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στη Μεσσηνία, με ειδικές αναφορές στους Δήμους Ανατολικής Μάνης, Οιχαλίας και Μεσσήνης. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή, είναι μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελλάδας για την προβολή της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και του και θα εγκαινιαστεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου. Στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Αττικής λοιπόν, πραγματοποιείται ένα μεγάλο project με ειδικές κατασκευές, πολιτιστικά γεγονότα και μια ακριβή παραγωγή που στόχο έχει να αναδείξει την Ελλάδα.
Μια ολόκληρη Παραδοσιακή Ελληνική Γειτονιά σκηνογραφείται στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου και δημιουργεί ένα αισθητικά άριστο περιβάλλον για την προβολή των προϊόντων. Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» αποτελείται από το Παντοπωλείο, το Καφέ και την Πλατεία του χωριού. Πρόκειται για μια έκθεση με ταυτότητα πολιτιστική, γαστρονομική και τουριστική, μια διοργάνωση που απομακρύνεται από τις εκθέσεις όπως τις γνωρίζαμε ως σήμερα και αποτελεί μια έκθεση που αλληλεπιδρά με τον συμμετέχοντα και τον επισκέπτη.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του υπουργείου Τουρισμού, καθώς επίσης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, ενώ φιλοξενεί εμπορικούς επισκέπτες από πολλές χώρες του εξωτερικού και διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τις εξαγωγές. Απόψε λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και αύριο, όπως και το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτή από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ!

309 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply