ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτες και αήττητες «τερμάτισαν» στον όμιλό τους οι Παγκορασίδες του ΝΟΚ!

0

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Ε.Σ.ΠΕ.Π.

ΜΕ τα δύο τελευταία παιχνίδια του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Μαΐου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις και τις υποχρεώσεις της, η ομάδα Παγκορασίδων του ΝΟΚ Ποσειδών». Μάλιστα ο απολογισμός είναι άκρως εντυπωσιακός αφού τα κορίτσια του συλλόγου χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και την συνεχή βελτίωσή τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο κατόρθωσαν να ξεπεράσουν κάθε αντίπαλο, ολοκληρώνοντας αήττητες για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ την προσπάθειά τους και τερματίζοντας πρώτες στον Όμιλό τους.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 13/5 αγωνίστηκαν κόντρα στον ΓΑΕΤ Δίωνα Κυπαρισσίας τον οποίο κέρδισαν με 3-0 και σετ: 25-15, 25-10, 25-17, και την επομένη, Κυριακή 14/5, αντιμετώπισαν τον Α.Ο Ακρίτα Καλαμάτας το οποίο επίσης κέρδισαν με 3-1 και σετ 21-25, 25-21, 25-17, 25-14.
ΝΟΚ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1 (Καθάρειος Δημήτρης): Αγγελοπούλου Μ., Γαλανοπούλου Θ., Νικολοπούλου Ι., Μπίτσικα Χρ., Ζαφειροπούλου Μ., Τσεκουρά Π., Αθανασοπούλου Σ., Σακελλαρίου Ε., Καθαρείου Δ., Αραπάκη Γ., Δημητροπούλου Α., Παναγούλια Α.
Για τη συνέχεια ο ΝΟΚ βρίσκεται σε αναμονή της κλήρωσης των αγώνων πρωταθλήματος Β΄ και Γ΄ Φάσης Παγκορασίδων της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 της Ε.Σ.ΠΕ.Π όπου η καλαματιανή ομάδα θα συνεχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Leave a Reply