ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1 χρυσό, 2 αργυρά μετάλλια και 3 προκρίσεις για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

0

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ήταν η παρουσία του τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. την δεύτερη ημέρα του Διασυλλογικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών/ Γυναικών, το Σάββατο 13 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Τριπόλεως. Εκεί ο Μ.Γ.Σ .συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες έχοντας εντυπωσιακό απολογισμό, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις στιβίστες του κατέκτησαν μετάλλια και προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, στα 200 μέτρα των Ανδρών ο Γιάννης Πατρινιός έκανε επίδοση 23’’.01 κατακτώντας την δεύτερη θέση και επιτυγχάνοντας την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Όσο αφορά στην πρόκριση, το ίδιο πέτυχε και ο Παίδας Χρήστος Μέτα στα 400 μέτρα με εμπόδια όπου με χρόνο 58’’.12 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Στις γυναίκες, η Ελένη Θεοδωρακοπούλου τερμάτισε δεύτερη στο δρόμο των 5000 μέτρων με επίδοση 19’.03’’.20. Η Θεοδωρακοπούλου θα δώσει κι αυτή το παρόν στην μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση του καλοκαιριού. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον μικρότερο της παρέας, τον Παίδα Γιώργο Κούσκουλα ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική κούρσα κατετάγη 4ος στον δρόμο των 200 μέτρων με επίδοση 23’’.36. Υπενθυμίζεται ότι μερικές εβδομάδες πριν διεξήχθη στην Πάτρα η πρώτη μέρα του Διασυλλογικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών/ Γυναικών όπου οι αθλητές του Μεσσηνιακού είχαν να επιδείξουν ανάλογες επιτυχίες με 2 χρυσά, 1 αργυρό, 1 χάλκινο μετάλλιο και 3 προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Επανερχόμενοι στην διοργάνωση της Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε σε παράλληλο χρόνο το Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Συνθέτων. Στον πένταθλο των Παγκορασίδων η Νίκη Σουλεϊμέζη κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ 23 συμμετεχόντων. Η νεαρή αθλήτρια του Μεσσηνιακού έκανε 14’’.97 στα 80 μέτρα με εμπόδια, 4,22μ στο άλμα σε μήκος, 7,39μ στην σφαιροβολία, 23,45μ στον ακοντισμό και 2’.09’’.04 στο δρόμο των 600 μέτρων.

109 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply