ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1 χρυσό, 2 αργυρά μετάλλια και 3 προκρίσεις για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

0

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. ΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ήταν η παρουσία του τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. την δεύτερη ημέρα του Διασυλλογικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών/ Γυναικών, το Σάββατο 13 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Τριπόλεως. Εκεί ο Μ.Γ.Σ .συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες έχοντας εντυπωσιακό απολογισμό, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις στιβίστες του κατέκτησαν μετάλλια και προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, στα 200 μέτρα των Ανδρών ο Γιάννης Πατρινιός έκανε επίδοση 23’’.01 κατακτώντας την δεύτερη θέση και επιτυγχάνοντας την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Όσο αφορά στην πρόκριση, το ίδιο πέτυχε και ο Παίδας Χρήστος Μέτα στα 400 μέτρα με εμπόδια όπου με χρόνο 58’’.12 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Στις γυναίκες, η Ελένη Θεοδωρακοπούλου τερμάτισε δεύτερη στο δρόμο των 5000 μέτρων με επίδοση 19’.03’’.20. Η Θεοδωρακοπούλου θα δώσει κι αυτή το παρόν στην μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση του καλοκαιριού. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον μικρότερο της παρέας, τον Παίδα Γιώργο Κούσκουλα ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική κούρσα κατετάγη 4ος στον δρόμο των 200 μέτρων με επίδοση 23’’.36. Υπενθυμίζεται ότι μερικές εβδομάδες πριν διεξήχθη στην Πάτρα η πρώτη μέρα του Διασυλλογικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών/ Γυναικών όπου οι αθλητές του Μεσσηνιακού είχαν να επιδείξουν ανάλογες επιτυχίες με 2 χρυσά, 1 αργυρό, 1 χάλκινο μετάλλιο και 3 προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Επανερχόμενοι στην διοργάνωση της Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε σε παράλληλο χρόνο το Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Συνθέτων. Στον πένταθλο των Παγκορασίδων η Νίκη Σουλεϊμέζη κατέκτησε την 7η θέση μεταξύ 23 συμμετεχόντων. Η νεαρή αθλήτρια του Μεσσηνιακού έκανε 14’’.97 στα 80 μέτρα με εμπόδια, 4,22μ στο άλμα σε μήκος, 7,39μ στην σφαιροβολία, 23,45μ στον ακοντισμό και 2’.09’’.04 στο δρόμο των 600 μέτρων.

Leave a Reply