ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρόν ο “Αριστόδημος” με δυο αθλητές του στους αθλητικούς αγώνες Αρχαίου Πένταθλου

0

ΕΠΕΙΔΗ η Πάλη στην περιοχή μας ακούει σε ένα όνομα… «Αριστόδημος» ο Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας δεν δύναται να είναι απών από τους αθλητικούς αγώνες Αρχαίου Πένταθλου που διοργανώνουν στην Αρχαία Μεσσήνη αυτό το Σάββατο, 20 Μαΐου η Περιφέρεια Πελοποννήσου –ΠΕ Μεσσηνίας με το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιάδα Καλαμάτας και τη συνεργασία του Δήμου Μεσσήνης, του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Άγγελος Γεωργιόπουλος

Ο Άγγελος Γεωργιόπουλος

Το αγώνισμα της Πάλης από την αρχαιότητα είθισται να ρίχνει την αυλαία στο Πένταθλον, μια παράδοση που συνεχίζεται στην Αρχαία Μεσσήνη. Εκεί μια εντυπωσιακή επίδειξη από δυο ζευγάρια παλαιστών της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας την οποία στη Μεσσήνη, συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σιδηρόπουλος θα παρουσιάσει το άθλημα το πλήθος κόσμου που αναμένεται να δώσει το παρόν.
Στους αγώνες και ειδικότερα στη κατηγορία των 38 κιλών θα λάβουν μέρος και δυο «δικοί» μας αθλητές, δυο παλαιστές του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος».
Ο Καλαπόθος Καλαποθάκης

Ο Καλαπόθος Καλαποθάκης

Ο λόγος για τους Άγγελο Γεωργιόπουλο και Καλαπόθο Καλαποθάκη, οι οποίοι υπό το βλέμμα του προπονητή τους κ. Ευθυμιάδη θα μας παρουσιάσουν το όμορφο και ευγενές άθλημα της Πάλης.

Σίσσυ Τριάντου

418 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply