ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα αναβάθμιση για το Messenger φέρνει φιλικότερο περιβάλλον χρήσης

0

Νέο περιβάλλον χρήσης έχει η αγαπημένη εφαρμογή εκατομμυρίων χρηστών , το Facebook Messenger, με την καινούργια αναβάθμιση, ένα περιβάλλον πιο φιλικό στο χρήστη που θα φέρει στο επίκεντρο αυτό που υποδηλώνει η ονομασία της: τα μηνύματα.

Η αρχική σελίδα του Facebook Messenger περιλαμβάνει τρεις καρτέλες για άμεση πρόσβαση στα μηνύματα, για να βλέπεις ποιοι φίλοι σου είναι διαθέσιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή και για να έχεις πρόσβαση στις ομαδικές συνομιλίες με ευκολία. Ακόμη, έχει προστεθεί μια νέα μπάρα στο κάτω μέρος με εικονίδια που σε μεταφέρουν στην αρχική σελίδα, στις κλήσεις, στην κάμερα, στα games και στις επαφές σου,  Οι νέες ενημερώσεις θα επισημαίνονται με μια κόκκινη κουκκίδα στα ανάλογα εικονίδια. Οι ενεργοί φίλοι επισημαίνονται με μια πράσινη κουκκίδα όπως στην προηγούμενη έκδοση.

“Ολα τα αγαπημένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ακόμα εκεί, απλά οργανώθηκαν λίγο διαφορετικά ώστε να το κάνουν πιο εύκολο για σας να βρίσκετε ό,τι θέλετε” γράφουν οι υπεύθυνοι του Facebook σχετικά με τη νέα ενημέρωση.

Τους δύο τελευταίους μήνες το Facebook έχει κάνει 5 μεγάλες αναβαθμίσεις στο Messanger, κάθε μία με ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Η πρώτη ενημέρωση του Μάη έφερε την επιλογή Instant Games feature, ενώ σε μερικές χώρες όπως η Αμερική το Facebook ενσωμάτωσε την artificial intelligence assistant Facebook M.

Πηγή:  telecomtalk.info

Leave a Reply