ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρόν με 8 Κορασίδες και Παγκορασίδες στον Προκριματικό Αγώνα ΡΓ της Γ΄ Περιφέρειας

0

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αναχωρούν σήμερα οι μικρές αθλήτριες του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας με προορισμό την Πάτρα όπου θα διεξαχθεί αυτό το διήμερο ο Προκριματικός Αγώνας Ρυθμικής Γυμναστικής της Γ΄ Περιφέρειας στις κατηγορίες Κορασίδων και Παγκορασίδων. Στόχος βεβαίως όλων των αθλητριών είναι οι καλές εμφανίσεις και τα θετικά πλασαρίσματα.
Στην κατηγορία Κορασίδων συμμετέχουν οι Ιωάννα Τζόρβα, Βενετία Κριζέα, Σίλια Γιαννακοπούλου και Ίνα Πετρόγιαννη. Την αποστολή των κορασίδων δεν δύναται να ακολουθήσει η Δήμητρα Χαϊδεμένου που λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να αγωνιστεί.
Στην κατηγορία των Παγκορασίδων συμμετέχουν οι αθλήτριες Ιωάννα Μωραγιάννη, Χριστίνα Βούτσα, Σταματίνα Κυριακίδη και Δήμητρα Κριζέα.
rok-1
Τις νεαρές αθλήτριες συνοδεύουν στην Πάτρα οι προπονήτριες τους Χριστίνα Μανέτα, Κατερίνα Κολοβού και Βάσια Αναγνωστοπούλου καθώς και η νέα προπονήτρια, Φωτεινή Μπούνα, που πρόσφατα εντάχθηκε στην προπονητική ομάδα του ΡΟΚ.
«Σκοπός αυτού του αγώνα είναι να πάρουμε την πρόκριση και στις δύο κατηγορίες για τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος», ανέφερε σχετικά η προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα.

Τέλη Μάη οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας
Τον προκριματικό αγώνα διαδέχονται χρονολογικά, οι Γυμναστικές Επιδείξεις του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας, που θα γίνουν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 13:00 στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.
Στο πλαίσιο των Γυμναστικών Επιδείξεων, όλα τα τμήματα του Συλλόγου -από Καλαμάτα, Αρφαρά και Χαρακοποιό – θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους.
Η γιορτή θα έχει ελεύθερη είσοδος και οι ιθύνοντες του ΡΟΚ προσμένουν στην συμμετοχή του κόσμου που με το χειροκρότημά του θα στηρίξει τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Leave a Reply