ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Δρακόπουλο και «Κανέλλο» η ΑΛΑΚ στην 15η Ανάβαση Κύμης

0

Με Δρακόπουλο και «Κανέλο» θα δώσει το παρόν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας στην 15η Ανάβαση Κύμης που γίνεται αυτό το διήμερο στη πόλη της Κύμης.
Πρόκειται για τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων όπου την ΑΛΑΚ εκπροσωπούν οι Γιάννης Δρακόπουλος με Peugeot 106S στην κατηγορία Α6 και ο «Κανέλλος» με το γνωστό Peugeot 106S στην κατηγορία Ε11. Οι δυο οδηγοί καλούνται να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του δύσκολου αγώνα με τις 52 στροφές!
gryllos-hleias
Με 8 αυτοκίνητα στον 2ο αγώνα του TRC
«Art Of Speed» στο Γρύλλο Ηλείας

Αγώνα με καλές συμμετοχές και υψηλό ανταγωνισμό που θα προσφέρει για ακόμα μια φορά πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν θεατές και οδηγοί στον στο Γρύλλο Ηλείας.
Εκεί θα γίνει αυτό το διήμερο ο 2ος αγώνα του TRC (χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση), το οποίο θα διοργανώσει η «Art of Speed. Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας θα λάβει μέρος με 8 αυτοκίνητα και πιο συγκεκριμένα με τους κάτωθι:
Γεωργαντόπουλο Παναγιώτη με Corrola ae92 στα 1400, Πολυχρονόπουλο Ηλία με Starlet kp61 στα 1600, με το ίδιο αυτοκίνητο και η Κατσιγιάννη Αθανασία. Επίσης θα αγωνιστούν οι Σταθόπουλος Παναγιώτης με VW Polo στα 1600, Γκρούμας Δημήτρης με Corrola ke70 στα 1600, Κατσάς Θανάσης με Corrola ae111 στα 1600, Αγγελής Παναγιώτης με Escort Mk2 στα 2000 και με το ίδιο αυτοκίνητο ο Αλεξανδρόπουλος Περικλής.

Leave a Reply