ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 9 αθλήτριες για μια καλή παρουσία ο Ίκαρος Καλαμάτας στον προκριματικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής

0

ΟΠΩΣ και πέρυσι έτσι και φέτος το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Ίκαρου Καλαμάτας θα λάβει μέρος στον προκριματικό αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού, στην κατηγορία Κορασίδων-Παγκορασίδων που θα διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Πάτρα.
Πρωταρχικός στόχος για τον Ίκαρο μια καλή παρουσίαση των προγραμμάτων των νεαρών αθλητών του, ενώ εξίσου σημαντική είναι η αποκόμιση εμπειριών.ikaros-1
Οι αγώνες φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» και «ο Σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία στις Άννα, Στέλλα, Νάσια, Ηλιάνα, Λυδία, Μαγδαληνή, Μαρία, Κατερίνα και Αναστασία!!!»
Συγκεκριμένα τον Ίκαρο Καλαμάτας θα εκπροσωπήσουν εννέα κορίτσια, πέντε Παγκορασίδες και τέσσερις κορασίδες. Ο λόγος για τις Παγκορασίδες Λυδία Μπούνα, Αναστασία Μουτζούρη, Κατερίνα Τσιφτσή, Μαρία Πλακογιάννη, Μαγδαληνή Ασημακοπούλου που θα αγωνιστούν σε ελεύθερο και μπάλα και τις Κορασίδες Νάσια Ζεμπίλα, Μαρία-Στέλλα Αβραμοπούλου οι οποίες θα αγωνιστούν σε μπάλα και στεφάνι, Άννα Τσικρικά που αγωνίζεται σε σχοινάκι, μπάλα και στεφάνι και Ηλιάνα Ρούσσου η οποία αγωνίζεται στη μπάλα.
Την αποστολή συνοδεύει η νεαρή προπονήτρια του Ίκαρου Καλαμάτας, Βούλα Γκούζου καθώς και αρκετοί γονείς.

Σ.Τρ.

Leave a Reply