ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ν.Ε. Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ: “Μισό-μισό” η θητεία συντονιστή και αναπληρωτή μετά από ολονύχτιο θρίλερ και ισοψηφία

0

ΑΠΟ… ΘΡΙΛΕΡ, σε θρίλερ ο ΣΥΡΙΖΑ, με το μεν «οσκαρικό» να παίζεται στη Βουλή στο πλαίσιο της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου και το δε δεύτερο να εκτυλίσσεται στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στη Μεσσηνία, η οποία μετά την ανάδειξη των νέων μελών της, συνεδρίασε την ίδια ημέρα, προχθές το βράδυ, για την εκλογή νέου συντονιστή και αναπληρωτή του συντονιστικού της οργάνου.

Για τη θέση του συντονιστή προτάθηκαν οι Τάσος Πολυχρονόπουλος και η Μαρία Βεργινάδη, με το Μιχάλη Μιχαήλ να προτείνει να είναι συντονιστής ο κ. Πολυχρονόπουλος και αναπληρώτρια η κα Βεργινάδη. Ο Σταμάτης Μπεχράκης πρότεινε συντονίστρια τη δικηγόρο και αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Τάσου Πολυχρονόπουλου.

Στις εκλογές που ακολούθησαν υπήρξε ισοψηφία 12-12 και μια λευκή ψήφος. Ενώ το καταστατικό προβλέπει σε αυτές τις περιπτώσεις νέα ψηφοφορία, συμφωνήθηκε να υπάρξει συναινετική λύση με «μοίρασμα» της θητείας του συντονιστή και του αναπληρωτή αντίστοιχα.

Ωστόσο η πρόταση να προηγηθεί η θητεία του αρχαιότερου Τάσου Πολυχρονόπουλου δεν έτυχε της συναίνεσης της πλευράς Μπεχράκη, με αποτέλεσμα η λύση να δοθεί μεταξύ των δύο με τη Μαρία Βεργινάδη να ανακοινώνει πως θα αναλάβει το δεύτερο χρόνο και συντονιστής να αναδεικνύεται τον πρώτο χρόνο της θητείας της Ν.Ε. ο Τάσος Πολυχρονόπουλος με αναπληρώτρια τη Μαρία Βεργινάδη και αντίστροφα το δεύτερο χρόνο.

Στη συνέχεια, ομόφωνα η Νομαρχιακή Επιτροπή, εξέλεξε τα μέλη του νέου 9μελούς Συντονιστικού της Οργάνου, που αποτελείται  από τους:

Γιάννη Ασημακόπουλο, Μαρία Βεργινάδη, Δημήτρη Λεβέντη, Ιωάννα Μαραβελή, Σταμάτη Μπεχράκη, Βάνα Μπιτσάνη, Τάσο Πολυχρονόπουλο, Κώστα Τσορώνη και Γρηγόρη Τσώνη.

 

170 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply