ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

0

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ συνεχόμενη φορά συμμετέχει ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού «Ελλάδος Γεύση», που διεξάγεται από 18 έως 21 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ο Δήμος Μεσσήνης σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό του χώρο 21τμ.,  προβάλλει τον τουρισμό , τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, μέσα από το τουριστικό του πληροφοριακό υλικό αλλά και δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις του Δήμου να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Συγχρόνως χθες, στην κουζίνα της Παραδοσιακής Γειτονιάς που έχει στηθεί στην έκθεση, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γαστρονομίας, καθώς ο ΣΕΦ Μιχάλης Αγγελόπουλος, μαγείρεψε με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και παρουσίασε μια γεύση από το Δήμο Μεσσήνης στους επισκέπτες.

Για το Δήμο Μεσσήνης η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την τρίτη έκθεση στην οποία συμμετέχει μέσα στο 2017 και την έβδομη έκθεση στην οποία συμμετέχει τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης στρατηγικής τουριστικής προβολής και ανάδειξης των αξιοθέατων του Δήμου Μεσσήνης.

Leave a Reply