ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τιμητική διάκριση για την «Καρέλια» και την επιχειρηματική της εξωστρέφεια!

0

Θερμοπύλες… έχει απομείνει να φυλάει στην οικονομία της Μεσσηνίας και όχι μόνο, η  Καπνοβιομηχανία Καρέλια Α.Ε., η οποία είναι κάτι περισσότερο από καλό παράδειγμα στον καιρό της κρίσης, παρέχοντας ασφάλεια στους εκατοντάδες εργαζομένους της, του οποίους αμείβει πολύ καλά και ανταμείβει, παρέχοντας μπόνους και δώρα! Η Καρέλια ΑΕ ξεχωρίζει και στο πεδίο της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας, γι’ αυτό και τιμήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», από τ η Direction Business Network.
Η εκδήλωση τιμής των Άριστων της πραγματικής οικονομίας, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών παρουσία 550 υψηλόβαθμων στελεχών και στο πλαίσιό της, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολουθούν να αναπτύσσονται, να καταγράφουν θετικές επιδόσεις και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Αρχικά, τιμήθηκαν οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

Τέλος, επιβραβεύθηκαν και επιχειρήσεις που την τελευταία διετία, 2013-2015, κατόρθωσαν να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους πάνω από 20% και παράλληλα να αυξήσουν τα κέρδη τους περισσότερο από 50%.

Γ.Α.

Leave a Reply