ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με αφετηρία την Αρκαδική Πύλη της Ιθώμης ο «Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας» 11χλμ:

0

ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2017

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Ιουνίου στις 6.30μ.μ., ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βαλύρας θα διοργανώσει και φέτος αθλητικούς αγώνες με την επωνυμία “Βαλύρεια 2017” στην κωμόπολη της Ιθώμης!
“Ψυχή” της επιτυχίας ο γυμναστής Χρήστος Παναγιωτόπουλος με τους συνεργάτες του στο Γραφείο Αθλητισμού.
Τα αγωνίσματα είναι: 3.000 μ., 1.500 μ., 400μ., 100 μ., Σακκοδρομίες, Ποδηλασία Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων.
balyreia
Ξεχωρίζει ο «Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας» 11χλμ:
Με την συμμετοχή δεκάδων δρομέων από κάθε γωνιά της Πελοποννήσου ξεχωρίζει ο Ιθωμαίος Δρόμος “Φιλίας” 11 χλμ. Τον αγώνα οραματίστηκε ο Ιθωμίτης καθηγητής Θόδωρος Σταυριανόπουλος και γίνεται με την σημαντική συμβολή του δραστήριου Συνδέσμου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, των ιθυνόντων του Πολιτιστικού Συλλόγου o “Θάμυρις”, του Αστέρα Βαλύρας, ενώ από φέτος έχει και την στήριξη της F.C. Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιθώμης.
Αφετηρία του αγώνα έχει οριστεί η Αρκαδική Πύλη της Ιθώμης στην Αρχαία Μεσσήνη και ο τερματισμός στην πλατεία της Βαλύρας.

Μουσικές βραδιέςstrong>
Σύμφωνα με τους διοργανωτές και στο πλαίσιο των πολιτιστικών-αθλητικών εκδηλώσεων, το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουνίου 2017 στη Βαλύρα το μουσικό μέρος θα καλύψει ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Βαλύρας. Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην πλατεία του χωριού και όσοι πιστοί και πιστές προσέλθετε…

903 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply