ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα ύψη η παραβατικότητα στη Μεσσηνία με κλοπές και διαρρήξεις στο… επίκεντρο!

0

ΑΥΞΗΜΕΝΗ καταγράφεται στον καιρό της κρίσης η παραβατικότητα, με τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων, σε απομακρυσμένες κυρίως, περιοχές, σχεδόν καθημερινά. Ομάδες ατόμων, νεαρών κυρίως, Ελλήνων, αλλοδαπών, αθιγγάνων, κρατούν… τσίλιες, αφού έχουν πρώτα παρακολουθήσει τις κινήσεις των ιδιοτήτων διαμερισμάτων και ειδικά μονοκατοικιών και μπουκάρουν… ανενόχλητοι, κλέβοντας ότι βρουν! Το Σάββατο το μεσημέρι, σε χωριό του Δήμου Πύλου – Νέστορος, ένας 18χρονος μπήκε στο σπίτι μιας γυναίκας, κλέβοντας ένα κόσμημα και το πορτοφόλι της, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ο οποίος και συνελήφθη.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΤΜ

Μια ημέρα μετά, χθες τα ξημερώματα, σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης, άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν ισόγειο κτίσμα, το οποίο στεγάζει δημοτική υπηρεσία και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, που βρίσκεται στην πρόσοψή του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΑΣΙΣ

Καθημερινά ωστόσο, είναι και τα περιστατικά ατόμων όλων των ηλικιών, που συλλαμβάνονται με μικροποσότητες χασίς, σε όλη τη Μεσσηνία. Το Σάββατο, σε Φιλιατρά και Καρδαμύλη, συνελήφθησαν ένας 54χρονος και ένας 19χρονος, οι οποίοι κατείχαν ποσότητες κάνναβης.

Γ.Α.

Leave a Reply