ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρουράαα, πού είναι η φρουρά, ρε παιδιά!!!

0

ΑΦΟΥ ζήσαμε όλες  τις πολιτικές γραφικότητες περί «σκληρής» και… υπερήφανης διαπραγμάτευσης, αντιμέτρων και ρύθμισης του χρέους, φτάσαμε στη Βουλή όπου είδαμε σκηνές απείρου κάλλους και πολιτικής θυμηδίας…

ΧΑΘΗΚΕ η ουσία της υπόθεσης, αφού Δ΄ μνημόνιο συζητούσαν και ψήφιζαν και το πολιτικό σύστημα «διασώθηκε» από τον… τσαμπουκά Κασιδιάρη και Σϊα κατά του Δένδια!

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ θεός ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας, από τη γειτονική Ηλεία, άρχισε με ανεπανάληπτο τρόπο να καλεί τη φρουρά της Βουλής για να αποβάλει τον Κασιδιάρη, λόγω της χειροδικίας εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, γιατί… πέρασε μπροστά του την ώρα που μιλούσε!!!

ΜΕ 22 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εκκλήσεις ο Μπαλαούρας… επέβαλε την τάξη, προκαλώντας, τρικυμία και «αταξία» στα social media και τις σατυρικές εκπομπές!  Πηγή έμπνευσης για τους σκιτσογράφους και άλλα πολλά!…

ΦΡΟΥΡΑΑΑΑ(!) πού είναι, ρε παιδιά, η φρουρά, ανέκραξε ο «γενναίος» Μπαλαούρας και έμεινε στην ιστορία!!!

ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ολόκληρης της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση το πολιτικό σύστημα μπορεί να γλίτωσε το βρισίδι, ωστόσο δεν απέφυγε την κατακραυγή των πολιτών για την οχτάχρονη άγονη πορεία μέσα από μνημόνια, λιτότητα και πολιτικές που οδήγησαν στη φτωχοποίηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων!

ΟΣΟΝ αφορά τη σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών, με επιλογή «συμπαίκτη» από  τον πρωθυπουργό που θύμισε survivor, κάτι που επισημάνθηκε, αφού μετά τη σύγκρουση Αλέξη – Κούλη, όλοι πήγαν για…  survivor στην ελληνοτουρκική τιτανομαχία!!!

ΕΤΣΙ το Δ΄ Μνημόνιο πέρασε με κάποιες απεργίες για την τιμή των όπλων και τη Ραχήλ Μακρή σε εμφάνιση guest star στο προαύλιο της Βουλής!

ΤΑ ΜΕΤΡΑ θα τα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες που βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξαφάνιση από την υπερφορολόγηση και την ασφαλιστική θηλιά!

Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ τριετία θα είναι ασφυκτική και από κει και πέρα θα αρχίσει η «ισορροπία» στο βυθό! Η καθοδική πορεία θα συνεχιστεί και το σπιράλ θανάτου θα επικρέμαται πάνω από τη χώρα!

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ Τσίπρα- Καμμένου και η πλειοψηφία –μπετόν στη Βουλή μας προϊδεάζει ότι η συγκυβέρνηση τα… δίνει όλα για την εξουσία!

ΕΛΠΙΔΑ σωτηρίας δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, η χώρα είναι η μοναδική στην Ευρωζώνη με ύφεση και το Α΄ Τρίμηνο του 2017(!) Αραγε που είναι η ανάπτυξη που προέβλεπαν κυβέρνηση και θεσμοί;

ΠΟΡΕΙΑ χωρίς επιστροφή για την Ελλάδα με τους δανειστές επικυρίαρχους και την κυβέρνηση της… αριστεράς με δεξιά πασπαλίσματα, ανήμπορη και γονατισμένη, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»!…

ΚΑΙ ΣΑΝ να μην έφθαναν όλα αυτά ο Τσίπρας αν όλα πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει για το χρέος δεν αποκλείεται σήμερα να εμφανιστεί με γραβάτα για να με πείσει τους Έλληνες ότι λύθηκε το πρόβλημα του δημοσίου χρέους!!!

ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ που όσα σχέδια και αν έχει και κοσμεί το λαιμό του… αριστερού πρωθυπουργού, δεν θα πάψει ανάποδα να είναι πραγματική θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων! Και σ’ άλλα με υγεία, λοιπόν, και όποιος αντέξει…

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

 

Leave a Reply