ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ καταστρέφοντας κατάστημα στο Κοπανάκι για να κλέψουν χρήματα!

0

Μια ληστεία δίχως προηγούμενο σημειώθηκε χθες στις 4 περίπου τα ξημερώματα, στο Κοπανάκι, όταν άγνωστοι δράστες ανατίναξαν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρισκόταν στο ισόγειο κρεοπωλείου. Η έκρηξη, φέρεται να σημειώθηκε ύστερα από έκχυση αερίου στη σχισμή που πραγματοποιείται η ανάληψη των χρημάτων, με αποτέλεσμα αυτό, να εισχωρήσει στο εσωτερικό και να προκαλέσει το… μεγάλο «μπαμ», με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους! «Ακούσαμε μεγάλο θόρυβο και δυνατή έκρηξη, όμως μέχρι να κατέβουμε να δούμε τι είχε συμβεί, δεν είδαμε κανέναν», είπαν οι κάτοικοι, οι οποίοι έθεσαν και το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης, επαναφέροντας το ζήτημα της κατάργησης των Αστυνομικών Σταθμών. «Δεν έχουμε  ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο!  Ήταν τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε να καταλάβουμε και θέλουν να μας διώξουν και την Αστυνομία! Δυστυχώς, είμαστε εκτεθειμένοι και φτάσαμε σε μια ηλικία, να χρειαζόμαστε 10 κλειδαριές στα σπίτια μας για να νιώθουμε ασφαλής», είπε ένας από τους γείτονες, με τον προβληματισμό έντονο σε όλη την περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, άλλωστε παρόμοια ληστεία σε κατάστημα των Ελληνικών ταχυδρομείων, σημειώθηκε λιγότερο πριν από έναν μην α στα Γλυκά Νερά.

Από την τεράστια έκρηξη, υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές το κρεοπωλείο στο οποίο «φιλοξενούταν» το ΑΤΜ,  ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί το ακριβές ποσό που πήραν οι δράστες.

Φωτορεπορτάζ

Leave a Reply